Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΚΥΨΕΛΕΣ ΤΥΠΟΥ DADANT ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!














7 σχόλια:

Ναπολέων είπε...

Καλημέρα! Ωραίες οι κυψέλες. Dadant χρησιμοποιούσαν παλαιότερα στην Ελλάδα αλλά καταργήθηκαν. Πες μας τη γνώμη σου, όταν τις χρησιμοποιήσεις.
Που τις έφτιαξες και πόσο κοστίζουν; Τα πλαίσια είναι σίγουρα πιο απλά και νομίζω ότι έτσι είναι καλύτερα. Πού μπορούμε να βρούμε μεταλλικούς αποστάτες για τα πλαίσια;

Ανώνυμος είπε...

Έχει γίνει καμία μελέτη - σύγκριση μεταξύ DADANT - STANDARD;
Χρησιμοποιεί κανείς στην Ελλάδα DADANT;

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ DADANT ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ 4,5mm ΚΑΙ ΟΧΙ 5,5mm
,ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ,ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, Η ΤΥΠΟΥ DADANT(10 ΠΛΑΙΣΙΑ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΝΟΦΩΛΙΑ,ΓΙΑ ΜΕΛΙΤΟΘΑΛΑΜΟ ΟΙ ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ(ΜΕ 9 ΠΛΑΙΣΙΑ) ΕΩΣ 8(!!!!!),ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ 150 ΚΙΛΑ ΜΕΛΙ ΑΝΑ ΚΥΨΕΛΗ, ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΘΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΔΥΟ ΜΙΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ STANDARD,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ DADANT,Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΙΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ STANDARD, ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΥΨΕΛΗ ΤΥΠΟΥ DADANT(10 ΠΛΑΙΣΙΑ) ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ STANDARD(ΓΙΑ ΓΟΝΟΦΩΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ),ΓΙΑ ΜΕΛΙΤΟΘΑΛΑΜΟ ΜΙΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ STANDARD , ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΗΡΗΘΡΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΣΟΥ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ DADANT ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ.

IxNiLaTiS είπε...

Για ποιό λόγο έχουν γρηγορότερη ανάπτυξη με τις Dadant ;

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

Η βασίλισσα γενναει κυκλικα και στο πλαισιο αυτό την βολεύει ενω στην Standard δυσκολεύεται γιατί παει να γεννησει οριζόντια και καθυστερεί.

Giannis είπε...

Φίλε, πλαίσιο με πλαίσιο τι απόσταση πρέπει να έχουν μεταξύ τους;

Unknown είπε...

Καλες φενονται! Πιανουν τα χερια σου!

fotovoltaika times