Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 8 Ιουνίου 2008

Ενημέρωση σε σχέση με τη δράση "Τεχνική στήριξη στους μελισσοκόμους":

rom: Μελισσοκομία [mailto:ve46u045@minagric.gr]
Sent: Thursday, June 05, 2008 10:49 AM
To: Κ.Μ. Βορείου Αιγαίου; Κ.Μ. Δυτικής Ελλάδας; Κ.Μ. Δυτικής Μακεδονίας; Κ.Μ. Δωδεκανήσου Σάκης Κλίμης; Κ.Μ. Ηπείρου & Αιτωλοακαρνανίας; Κ.Μ. Θάσου; Κ.Μ. Θεσσαλίας; Κ.Μ. Θράκης; Κ.Μ. Κεντρικής Μακεδονίας; Κ.Μ. Κρήτης; Κ.Μ. ΠΑΣΕΓΕΣ Αττικής; Κ.Μ. Πειραιά & Κυκλάδων; Κ.Μ. Πελλοπονήσου; Κ.Μ. Στερεάς Ελλάδας; Κ.Μ. Χαλκιδικής; ΟΜΣΕ
Subject:

Ενημέρωση σε σχέση με τη δράση "Τεχνική στήριξη στους μελισσοκόμους":

  1. Το χρονοδιάγραμμα της απόφασης θα καθοριστεί εκ νέου για το 2008 με απόφαση του Γεν. Γραμματέα και θα έχει ως εξής:

μέχρι 23/6/08 υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων

μέχρι 30/6/08 διαβίβαση των δικαιολογητικών στις Ν.Α.

μέχρι 18/7/08 υποβολή παραστατικών από τους ενδιαφερόμενους

μέχρι 25/7/08 διαβίβαση στοιχείων στην πληροφορική

μέχρι 1/8/08 διαβίβαση αριθμού επιλεξίμων κυψελών από τη Δ/νση Πληροφορικής στη Δ/νση Ζωικής Παραγωγής & ΑΠΑ

οι μετακινήσεις μπορούν να θεωρηθούν επιλέξιμες αν έχουν γίνει από 13/5/08 μέχρι 18/7/08

  1. Όταν το φορτηγό αυτοκίνητο που διαθέτει ο μελισσοκόμος δεν μπορεί να μεταφέρει 50 μελίσσια μπορεί να προσκομίσει 2 ή παραπάνω δελτία αποστολής για την ίδια μετακίνηση

  1. Επιλέξιμες μετακινήσεις θα είναι και αυτές που πραγματοποιούνται από περιοχή που έχει ήδη ο μελισσοκόμος μετακινηθεί προς μια άλλη περιοχή και όχι μόνο αυτές που πραγματοποιούνται από το μόνιμο μελισσοκομείο προς κάποια περιοχή

  1. Σε περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος μετακινήσεων ενημερώνεται η Δ/νση Αγρ. Ανάπτυξης όπου έχει διαβιβαστεί η αίτηση του ενδιαφερόμενου. Η ενημέρωση αυτή θα γίνεται γραπτά.

  1. Οι ημερομηνίες παραμονής των μελισσοσμηνών σε μια περιοχή μπορεί να μην αναφέρονται με απόλυτη ακρίβεια άλλα μπορεί να αναφέρεται η περίοδος ή ο μήνας (π.χ. 1ο δεκαήμερο Ιουλίου 2008 ή Ιούλιος 2008)

  1. Αν κατά την αίτηση του ενδιαφερόμενου έχουν αλλάξει τα στοιχεία που είχε υποβάλλει με την αίτηση που έκανε για τα προγράμματα «αντικατάστασης κυψελών» και «καταπολέμησης του βαρρόα» θα ισχύουν τα νέα στοιχεία (αριθμός κυψελών σε μελ. βιβλιάριο και Ε1)

7. Μεταφορά μελισσιών με ΙΧ φορτηγό μπορεί να γίνει μόνο για μεταφορά κυψελών που ανήκουν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Δεν επιτρέπεται μεταφορά κυψελών άλλου προσώπου, ακόμα και αν αυτό έχει συγγένεια με τον ιδιοκτήτη.

4 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟΥΣ

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

markos aliprantis είπε...

Ανθιμε νομίζω οτι ξέρεις ή έστω έχεις ακούσει πώς γίνετε η μελισσοκομία στα Κυκλαδωνήσια.Με κόπους όπως και στην στεριανή Ελλάδα άλλωστε αλλά με μιά
(1) κύρια ανθοφορία αυτή του θυμαριού.
Από ότι φαίνεται οι κύριοι που ασχολούνται με τα προγράματα δεν το ξέρουν.
Η αντίδρασή μου σαν μελισσοκόμος και σαν αντιπρόεδρος του συλλόγου ήταν άμεση αλλά φωνή βοόντως εν τω ερήμω.
Πήρα το κ.Παπαστεργιο τηλέφωνο(πρόεδρος της ΟΜΣΕ)
που και αυτός από ότι μου είπε αντέδρασε και του απάντησαν οτι η επιδότηση δίνεται για την επικονίαση που κάνουν οι μέλισσες(π.χ Πεύκα,Ελατα)χαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΗΣ (ΒΑΝΙΛΛΙΑ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΗΘΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙΤΟΕΞΑΓΩΓΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙΤΟΕΞΑΓΩΓΕΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ?