Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2008

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

3 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Τί καλύτερο Άνθιμε απ΄την μελισσοπαρέα;
Πρέπει να είσαστε πολλοί για να διαθέτετε και γραφείο.
Αν θέλεις μου γράφεις πόσα μέλη είσαστε και πόσο είναι η εισφορά στον σύλλογο;

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 120,ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 60, ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 15-20 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ 25 ΤΜ,ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ,ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΥΡΩ ΣΔΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ(ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΦΑΧ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ , ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ,ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,DVD, ΤΡΥΠΑΝΙ ΓΙΑ ΦΥΤΕΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ,ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ), ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

markos aliprantis είπε...

Eυχαριστώ.Έτσι πρέπει να λειτουργούν οι σύλλογοι.
Εμείς είμαστε 43 και αν προτείνω φέτος αύξηση της εισφοράς από 20 στα 30 ευρώ θα γίνει χαμός.
Εδώ για μαγαζί 25 τ.μ θα πληρώσουμε τουλάχιστον 350€ το μήνα και σε υποβαθμισμένη περιοχή.Οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.