Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΟΚΥΨΕΛΗΣ

ήρθε το παρακάτω μήνυμα:


Πλεονεκτήματα της παρούσας εφεύρεσης (αρ.20090100542) είναι το ότι τα τοιχώματα της κυψέλης είναι φτιαγμένα με την τεχνική πάνελ δηλ. αποτελούνται από δυο φύλλα κόντρα πλακέ θαλάσσης και στο ενδιάμεσο έχουν φελιζολ.
                         
Η βιοκυψελη παρέχει προστασία στο μελίσσι από το κρύο και τη ζέστη με απώτερο στόχο την ελαχιστοποίηση των ζημιών και την μεγιστοποίηση της ετησίας παραγωγής και φυσικά και του κέρδους.                                                                      
 Η βιοτεχνία μας κατασκευάζει και τις κλασικές κυψέλες.                                               
 Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο <2610641965>                        
Υπεύθυνος Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος. Πάτρα.    

Οι παρατηρήσεις δικιες σας..

3 σχόλια:

Μανώλης Γερογιαννάκης είπε...

Βασική αρχή της θερμομόνωσης είναι πως όλες οι επιφάνειες είναι καλά μονωμένες. Νομίζω πως εδώ αυτό δεν ισχύει γιατί έχουμε αμόνωτες μεγάλες επιφάνειες 2 πλαϊνές πλευρές, πάτος και ίσως καπάκι πράγμα που σημαίνει μεγάλες απώλειες. Δεν νομίζω πως προσφέρει κάτι παραπάνω, εάν υπάρχουν κάποιες μετρήσεις θα βοηθούσε πολύ. Το παρακάτω link αφορά κτήρια αλλά και εδώ ένα μικρό "κτήριο" έχουμε.
http://www.smhbe.gr/images/downloads/Files/Thermogefyres%20(25-01-2011).pdf

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΥΤΕΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ είπε...

απο κατασκευαστικής πλευράς θα ελεγα τα εξής: τα πλαινά ειναι τύποθ σάντουτς και φέρουν κοντρα πλακε 4χιλ που κατα την γνωμη μου θα σκευρωση εύκολα. Επισης εχει πολλες ενώσεις που την κανουν ευάλωτη στην υγρασια.
κατα την γνωμη σαν ιδεα ειναι καλή αλλά θα επρεπε τα πλαινα να ειναι τουλαιχστον με κοντρα πλακαζ 12χιλ+φελιζολ+κοντρα πλακαζ 12χιλ που σαν αποτέλεσμα θα ειχε την παραμορφωση του εξωτερικου διαστασολογίου της κυψελης και θα εχανε την συμβατοτη της με τις διεθνης προδιαγραφες!!!

evangelos naxios είπε...

καλημέρα στον αγαπητό μου αδελφό,συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!!!!!!!!!!!

αυτά τα καπάκια,τύπου Αυστραλίας,που δεν χρησιμοποιούν στην Αυστραλίας....τι μόνωση και......