Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

TO AΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ, Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ ΤΟΥ 7π.Χ.


ΕΝΑ DVD ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ).
Ήταν ένα βίντεο που ήθελα να γυρίσω πολύ καιρό αλλά δεν εύρισκα το χρόνο. Κάθησα παραμονή Χριστουγέννων και το έφτιαξα. Είναι βασισμένο στο βιβλίο μου ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ίσως το πρώτο και μοναδικό βιβλίο που απαντάει με σαφή επιστημονικό τρόπο στο τι ήταν το Άστρο της Βηθλεέμ. Αν είχαν κάνει τι μελέτη οι γνωστοί αστροφυσικοί, θα το έπαιζαν οι τηλεοράσεις συνέχεια. Το Πλανητάριο συνεχίζει είκοσι και πλέον χρόνια να προβάλλει το ίδιο ντοκυμαντέρ (εγώ το έχω δει το 1989) του τύπου ¨το Άστρο ήταν τα πάντα και τίποτε¨. Επειδή έκανε κάποιος εκτός κατεστημένου τη μεγάλη αυτή ανακάλυψη, τσιμουδιά.
Δεν πειράζει όμως. Εμένα δεν μου λείπουν credits από το βιογραφικό μου. Γι αυτό και το εξέδωσα και στα Αγγλικά (ΒΕTHLEHEM STAR DECODED).Ούτε φυσικά περιμένω κάποια επιδότηση. Το έκανα ανιδειοτελώς γιατί έκανα το κέφι μου.Και το αποτέλεσμα, αν κρίνω από τα σχόλια των φίλων που παίρνω 3 χρόνια τώρα για την μελέτη αυτή, με κάνουν να αισθάνομαι δικαιωμένος.Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή κάποιος θα το κάνει clopy-paste και θα βγει και σε κανένα αστρονομικό συνέδριο να το ανακοινώσει. Ελπίζω τότε να εμφανιστεί κάποιος Έλληνας ακαδημαϊκός και να πει ότι αυτό το έχει ήδη βρει Έλληνας ερασιτέχνης αστρονόμος από το 2005.

sotirissofias.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια: