Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΜΠΑΤΣΗ

Ένα απλό!! πιστοποιητικό βασίλισσας από το ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΜΠΑΤΣΗ,το οποίο ταυτοποιεί από που στο καλό προέρχεται η βασίλισσα που πωλείται.
Άραγε υπάρχουν αντίστοιχα queen pedigree από άλλους βασιλοτρόφους?

5 σχόλια:

Γιώργος Βασιλείου είπε...

Άνθιμε, άντε πες πως το πιστοποιητικό δεν χρειάζεται (που χρειάζεται). Δεν θά'πρεπε όμως τουλάχιστον όλοι οι βασιλοτρόφοι να σημαδεύουν τις βασίλισσές τους; Δεκαπέντε βασίλισσες που πήρα το προηγούμενο καλοκαίρι από γνωστό βασιλοτρόφο ήταν ασημάδευτες. Βγάλε συμπέρασμα...

Ανώνυμος είπε...

oute ti ratsa den mas grafoun oxi pistopoihtiko

markos aliprantis είπε...

Καλό το χαρτί να καταλαβαίναμε και τί έγραφε!!!!!.Δεν γράφει ούτε την κάστα της μανας εκτός και αν οι κωδικοί που έχει επεξηγούνται κάπου αλλού.Δεν ξέρω αν είχες πάει Άνθιμε στον Άγιο Μάμα πριν λίγες ημέρες αλλά έμαθα από κοινό μας φίλο οτι στην γειτονιά μας και Ανατολικά και Δυτικά τις μάνες τις κάνουν σε Κέντρα ειδικά με μελέτη για την βελτίωση της ποιότητας.Επίσης το κόστος για μια τέτοια βασίλησσα για τον μελισσοκόμο είναι μηδαμινό επειδή το 90% επιδοτεί το κράτος τους αυτά τα κέντρα.Εμείς οι ξύπνιοι τί κάνουμε;

χριστοφορος είπε...

οπως τα λεει ο παριανος.ΣΥΜΦΩΝΩ.. οσο ανα φορα τις βασιλισσες ... χριστοφορος.

vstat είπε...

Θέλω να παραγγείλω μερικές βασίλισσες για τα μελισσάκια που έχω δίπλα στο σπίτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε να παραγγγείλω την πιο ήρεμη ράτσa; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.