Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΙΓΛΑ- ΝΗΣΙ ΛΗΜΝΟΣ

 Μπορεί να μην έκανα ακόμα... μόνιμο μελισσοκομείο ...στην Νάξο(ακούς Γιώργο και Ευάγγελε!!), αλλά η προσπάθεια ξεκίνησε... στο νησί της Λήμνου στην περιοχή της Βίγλας (ορεινά σε όψιμο θυμάρι κοντά στα ραντάρ της Αεροπορίας και του Ναυτικού).
 Η μελισσοκομία της Λήμνου έχει λίγους επαγγελματίες μελισσοκόμους(4-5) και πολλούς ερασιτέχνες με συνολικές κυψέλες γύρω στις 5000 στο σύνολο.
 Το μέλι, ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, από τα καλύτερα της Ελλάδος.

 Ο Κάσπακας στο βάθος


 μελισσοκομείο στο βάθος του πολύ καλού φίλου Δημήτρη Παλαιολόγου...
 με τα αποτελέσματα ικανοποιητικά...σαν αρχή!!!
 στα ορεινά......όψιμο θυμάρι
 σε λιγοστές πια περιοχές...λόγω των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών από κτηνοτρόφους εγκαταλελλειμένο αιολικό πάρκο από την ΔΕΗ, γιατί???? στο νησί των ανέμων..... λυγαριές παντού1 σχόλιο:

evangelos naxios είπε...

υπεραγαπημένε μας αδελφέ,τις ευχές μας,χαιρόμαστε που περνάς καλά.....!!!

(ΣΤΟ ΑΥΤΊ) να πεις στους αγαπητούς φίλους μελισσοκόμους να μετακομήσουν στην Νάξο....ή στην Μακεδονία.....


όσο για την ελεηνή ΔΕΗ,σε μπουρδέλο κράτος ζούμε.....την κατανοούμε...