Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

"Nelly's, Χορός και Αρχαιότητες" στην Πέλλα

 

Μια εξαιρετική εμπειρία τέχνης μπορούν να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν ως τις 20 Φεβρουαρίου την Παναγίτσα Πέλλας, καθώς λειτουργεί στην περιοχή μία μοναδική έκθεση με φωτογραφικά έργα της γνωστής Ελληνίδας φωτογράφου Nelly's.

Τα έργα της Έλλης Σουγιουλτζόγλου - Σεραϊδάρη που έγινε γνωστή με το όνομα Nelly's, εκτίθενται εδώ και λίγες ημέρες, στην αίθουσα τέχνης Leventis Art Suites, στην Παναγίτσα, ενώ η έκθεση φέρει τον τίτλο "Nelly's, Χορός και Αρχαιότητες".

H έκθεση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, παρουσιάζεται σε συνδιοργάνωση με το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη, όπου η διάσημη φωτογράφος κληροδότησε μεγάλο μέρος του έργου της.

 «Η έκθεση των φωτογραφιών της Nelly's παρουσιάζει μοναδικό εικαστικό, καλλιτεχνικό και ιστορικό ενδιαφέρον" αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης και εκτιμά ότι το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός, σε συνδυασμό με άλλες πολιτιστικές δράσεις αλλά και με τη φιλοξενία των κατοίκων θα δημιουργήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσους επισκεφτούν την Πέλλα την περίοδο των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: