Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ... ΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

 Δια χειρός,,, ενός πραγματικού Κύρου Γρανάζη!! ο οποίος ακούραστος συνεχίζει... σε αντίθεση με την ψυχολογία των καιρών... σας παρουσιάζω τα δικυψελίδια- 5 πλαισίων
 με ταίστρα για ζυμάρι και σιρόπι συγχρόνως, υπάρχει ταίστρα και για κανονική κυψέλη 10 πλαισίων!!

 με κάθετο χώρισμα
 το οποίο βγαίνει πανεύκολα



 με εντυπωσιακή πόρτα με εύκολο άνοιξε -κλείσε

 και τρικυψελίδιο-3 πλαισίων

 με το μεσαίο να έχει την εισοδο στο πίσω μέρος



 με την είσοδο να κλείνει και να ανοίγει

 πανεύκολα


 το πίσω μέρος της κύψέλης
 ο νέος τύπος κυψέλης με τούς εσωτερικούς οδηγούς για να το κάνεις 5 κυψελίδιο, 3 κυψελίδιο ή κανονική κυψέλη
 Βασιλικό διάφραγμα με είσοδο!!!


Πληροφορίες: http://www.technosetbee.gr , email: technoset@otenet.gr
Θέση Πηλιχό, Τ.Κ. 19300, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, τηλ: 210 5593914 , 210 5593914 ,fax: 210 5596619




 Η εταιρεία Technoset με το νέο τμήμα --Technosetbee μελέτης και κατασκευής προϊόντων μελισσοκομίας, σας προτείνει προϊόντα μελισσοκομίας ευρωπαϊκής πατέντας
This is a short clip of Honey Bee Products at the BBKA Convention 2013, a great show and thanks for all who came to see us.
Αυτό είναι ένα σύντομο κλιπ των Προϊόντων μελισσοκομίας στο BBKA Convention 2013 στην Αγγλία, μια μεγάλη Έκθεση Προϊόντων μελισσοκομίας και ευχαριστώ για όλους όσους ήρθαν να μας δουν



http://www.youtube.com/user/TechnosetBee?feature=watch






























3 σχόλια:

Koutsoukos Kostas είπε...

Είναι πολύ "ψαρωτικές" Το θέμα είναι βέβαια και τι αντοχές έχουν σε ήλιο κλπ

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

Κώστα, ο κατασκευαστής δίνει εγγύηση 8 έτη, δεν ξέρω εάν στις ξύλινες δίνει κάποιος κατασκευαστής εγγύηση!!! ίσως πρέπει να το ζητάμε...

Koutsoukos Kostas είπε...

Στο ξύλο xλωμό να σου δώσει κάποιος εγγύηση, αφου δεν ξερει ουτε πως θα το βαψεις ουτε σε τι θα το εκθετεις (υγρασιες κλπ) αλλα αυτο με τα οκτώ χρόνια στην πλαστική την έκανε ακομα πο ενδιαφέρουσα. Βεβαια εγω δεν θα αγόραζα τώρα γιατι μετα τις επιτυχίες των τελευταίων ετών εχω εξοπλισμο για πολύ περισσοτερα σμήνη απο αυτα που μου έμειναν ζωντανα. Ομως στο μέλλον θα το δοκίμαζα ίσως. Αν και πάλι σκέφτομαι τα ανοιγματα (δεν θα την χαλάνε) και διαφορα άλλα. Οπως πχ οτι στην ξύλινη οτι και να παθει την μπαλώνεις.

Δεν ξερω, μια δοκιμη θα μας πείσει :)