Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ(ΕΞΑΓΩΓΩΝ)



 Το πρόγραμμα αφορά και ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ και απευθύνεται σε εργαζόμενους σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις( μέχρι 250 άτομα),αυτοαπασχολούμενους(βλέπε μελισσοκόμους) ή επιχειρηματίες και παρέχει την δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών με επιδότηση 5 ωρών ανά ώρα.!!! με σκοπό την ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα εξωστρέφειας(ΕΞΑΓΩΓΩΝ).
Το άτομο που θα παρακολουθήσει το σεμινάριο λαμβάνει μια επιδότηση 200ΕΥΡΩ (μεικτά) για τις 40 ώρες( τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα και εκτός ωραρίου εργασίας-απογεύματα).
η τρέχουσα Πρόσκληση για τα Στελέχη Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας, παραμένει ανοικτή έως τις 28/02/2013.
Αυτοί  που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από το σύνολο των δράσεων του προγράμματος, καλούνται να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, από την ιστοσελίδα του προγράμματος http://sev4enterprise.org.gr/, καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς :

·         ΣΕΒΕ ως ο πιο δυναμικός φορέας εξωστρέφειας, συνεργάζεται με τον ΣΕΒ υλοποιεί μια νέα δράση εξωστρέφειας.   
·         Η δράση αποσκοπεί στην ανάπτυξη της εξαγωγικής ικανότητας των στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων και εστιάζει στην ολοκληρωμένη υποστήριξη, μέσα από ενέργειες  που περιλαμβάνουν:
·          
·         · την ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη των στελεχών επιχειρήσεων για την προετοιμασία και ανάπτυξη εξωστρεφούς δραστηριότητας,
·         · την επιμόρφωση των στελεχών σε θέματα εξωστρέφειας και εξαγωγικών
·             διαδικασιών, καθώς και
·         ·  τη δικτύωση των στελεχών των επιχειρήσεων με φορείς, εμπειρογνώμονες και συμβούλους με στόχο την ανάπτυξη επαφών, τη διάχυση επιτυχημένων μεθόδων και την αντιμετώπιση προβλημάτων στις εξαγωγές.
·          
·         Στη δράση, μπορούν να ενταχθούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 400 στελέχη από περίπου 200 επιχειρήσεις. Εδώ θα βρείτε ενημερωτικό υλικό υλικό για τη δράση.
·          
·         H πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που διαχειρίζεται η ΣΤΕΓΗ της Ελληνικής Βιομηχανίας.
·         Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αντλήσουν περισσότερη πληροφόρηση από την σχετική  ιστοσελίδα για το πρόγραμμα, στη διεύθυνση: http://sev4enterprise.org.gr/exostrefeia/ 


1 σχόλιο:

evangelos naxios είπε...

Την σημερινή εποχή της μυστικοπάθειας ,του εγωισμού,...του εγώ.....του φθόνου,της ζήλιας....

ένα μόνο έχω να πω....

Είσαι φοβερός!!!!!!!!!!

είμαι τυχερός που σ'έχω αδελφό...