Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ!!!!!

Σου δίνω τώρα πληροφορίες και άμα θές δημοσίευσέ τες να δει ο κόσμος τί πάει να πει γραφειοκρατία


Πριν 3 μήνες ξεκίνησα την προσπάθεια να κάνω αίτηση στον ΟΓΑ προκειμένου να ασφαλιστώ ως νέος μελισσοκόμος . Τα κατάφερα στο τέλος αλλά άκου τι χρειάστηκα. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
  1. Προηγούμενο Αριθμό ασφαλισμένου στο ΙΚΑ . {Εδώ ήμουν τυχερός που είχα πάρει το παλιό βιβλιάριο του ΙΚΑ μαζί μου
  2. ΑΜΚΑ
  3. ΑΦΜ
  4. Ε1
  5. Εκκαθαριστικό σημείωμα πρόσφατο όπου να φαίνεται ότι έχω δηλώσει τις κυψέλες – εάν δεν το είχα θα έπρεπε να τις δηλώσω φέτος και να περιμένω ένα χρόνο.
  6. Μελισσοκομικό βιβλιάριο για το οποίο χρειάστηκα 6 μήνες δεδομένου ότι έπεσα και στην αλλαγή και το πέρασμα των αρμοδιοτήτων από τις Νομαρχίες στις Περιφέρειες. Κανονικά μόνο με αυτό το δικαιολογητικό έπρεπε να μπορούσα να κάνω αίτηση.
  7. Βεβαίωση από τον μελισσοκομικό σύλλογο Αχαΐας ότι είμαι μέλος (Για να γίνω μέλος πλήρωσα 100 Ε συνδρομή και περίμενα υπομονετικά 1 εβδομάδα τον πρόεδρο να υπογράψει)
  8. Βεβαίωση από τον τοπικό ανταποκριτή του ΟΓΑ της περιοχής όπου ξεχειμωνιάζουν τα μελίσσια που να αναφέρει ότι πραγματικά έχω τις κυψέλες που έχω και διάφορα άλλα στατιστικά. Για να την πάρω χρειάστηκε να ταξιδέψω 20 χλμ μέχρι την Χαλανδρίτσα
  9. Η ανταποκρίτρια του ΟΓΑ της Χαλανδρλιτσας με έστειλε να πάρω Υπογραφή στην ίδια βεβαίωση, από τον Πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού της περιοχής όπου έχω τις κυψέλες (Εάν δεν υπήρχε συνεταιρισμός θα την είχα γλιτώσει). Τελικά έκλεισα ραντεβού μια Κυριακή με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού σε ένα καφενείο ενός χωριού πάλι 20 χλμ μακριά. Έφερε μια σγραγίδα σφράγισε και υπόγραψε.
  10. Ταυτότητα (φωτοτυπία αυτής) και φωτοτυπία σελίδων του μελισσοκομικού βιβλιαρίου

Τελικά τα κατάφερα και υπέβαλλα την αίτηση . Έχω αντίγραφα όλων των δικαιολογητικών –Εγχρωμα- μη τυχόν χρειαστεί να υποβάλλω κάποιο πάλι, τόσο πολύ τρόμαξα.

Ευχαριστώ,

Νέος μελισσοκόμος

2 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Καλησπέρα,.....ιστορίες Ελληνικού μπουρδελοκράτους που ανοίκει στην Αφρική.....

Γιώργος Κ. είπε...

Άνθιμε προσπαθούσα να σου στείλω μνμ αλλά δεν τα κατάφερα... άσχετο με το τόπικ.... μήπως ξέρεις που θα βρώ hiba oil στην Ελλάδα??? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την αντιμετώπιση της ασκόσφαιρας... ευχαριστώ πολύ!