Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

THE SILENCE OF LOVE-Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις λέξεις για να δείξεις την αγάπη σου σε κάποιον.

Οι λέξεις είναι περιττές σε αυτό που λέγεται αγάπη αρκεί να ψάξεις να δεις τι κρύβεται στη σιωπή. Αυτό είναι και το βασικό θέμα μιας συγκινητικής διαφήμισης που πέσαμε τυχαία στο διαδίκτυο.

Η διαφήμιση αν και έχει ανέβει από το καλοκαίρι στο διαδίκτυο δε σταματά να δέχεται επισκέψεις καθώς μέχρι τώρα πάνω από 1.000.000 χρήστες την έχουν παρακολουθήσει.

Η εν λόγω διαφήμιση είναι της ασφαλιστικής εταιρείας Thai Insurance, φέρει τον τίτλο "The silence of love" (Η σιωπή της αγάπης) και αφορά την σχέση ενός κωφάλαλου πατέρα με την κόρη του.

Στο βίντεο βλέπουμε το νεαρό κορίτσι να δέχεται πειράγματα από τους συμμαθητές της για τον κωφάλαλο πατέρα της και εκείνη λέει πως θα ήθελε έναν πατέρα που να μιλά και μπορεί να ακούει τα προβλήματά της.

Ώσπου την ημέρα των γενεθλίων της που ο πατέρας της την περιμένει σπίτι για να γιορτάσουν εκείνη κλειδώνεται στο δωμάτιό της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο πατέρας της τα χάνει και την τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο λέγοντας στους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Να του πάρουν όλες τις οικονομίες, το σπίτι, τα πάντα αρκεί να γίνει καλά το κοριτσάκι του.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή ο σκηνοθέτης κάνει flashback δείχνοντάς μας πως ο πατέρας της μιλούσε όλο αυτόν τον καιρό με τον δικό του τρόπο και την καταλάβαινε, την συμβούλευε, ήταν πάντα δίπλα της αλλά εκείνη δε το έβλεπε.

Λυπάται που είναι κωφάλαλος και που δεν μπορεί να είναι όπως οι άλλοι πατεράδες αλλά την αγαπά με όλη του την καρδιά.

Έτσι, ο πατέρας δίνει το αίμα του και κόρη σώνεται με τη διαφήμιση να κλείνει λέγοντας πως "δεν υπάρχουν αψεγάδιαστοι πατεράδες αλλά οι πατεράδες θα αγαπάνε πάντα άψογα τα παιδιά τους...Θυμήσου να νοιάζεσαι για αυτούς που νοιάζονται για σένα".

2 σχόλια:

yannis είπε...

Πολύ συγκινητικό βίντε....Ευχαριστούμε

Γιώργος Κ. είπε...

+1000000000 απο μένα!!! Δυστυχώς σήμερα έχουμε χάσει την αξία των απλών πραγμάτων....