Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Η φωτογραφία ως... μηχανή του χρόνου

Εικόνες από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και φωτογραφίες του σήμερα συνδύασε Ρώσος φωτογράφος. Το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε φαντασία (Pics)Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα έχει ξεκινήσει ο Ρώσος φωτογράφος και γραφίστας Sergey Larenkov, φέρνοντας τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο... σήμερα.

Χρησιμοποιώντας Photoshop συνενώνει παλιές φωτογραφίες από την περίοδο του B’ παγκοσμίου πολέμου με σύγχρονες φωτογραφίες του ίδιου ακριβώς σημείου σε διάφορες τοποθεσίες της Ευρώπης.

Ο φωτογράφος ανανεώνει διαρκώς το έργο του στο online ημερολόγιο που διατηρεί.

Στις φωτογραφίες του μπορεί κανείς να διακρίνει σημεία από το Βερολίνο, την Πράγα την Αγ. Πετρούπολη και άλλες πόλεις.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι φωτογραφίες τότε και τώρα έχουν τραβηχτεί από την ίδια γωνία και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, καθώς βλέπουμε ανθρώπους του σήμερα να "συναντούν" στρατιώτες, τανκς, αλλά και απελπισμένους ανθρώπους εκείνης της εποχής.

Απολαύστε τις φωτογραφίες, που επιβεβαιώνουν τη ρήση ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

St.-Petersburg. Moving over time.

Siege of LeningradК 65-летию полного освобождения Ленинграда от блокады я приготовил несколько работ, некоторые очень тяжелые для восприятия, но это наша история.
Посвящаю их памяти обоих своих дедов и обеих бабушек, которые в годы войны находились в кольце блокады и вместе с другими ленинградцами отстояли наш город:

Добавляю то, что обещал к Празднику:
И совсем новые:

Δεν υπάρχουν σχόλια: