Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΛΗΓΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Αναδημοσίευση: tb

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΤΟ BLOG OXI OTI ΕΓΡΑΦΑ Κ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΟΙΟΚΑΤΩ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω ΜΑΖΙ ΤΟΥ


ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:


Εγώ έγραψα ένα σχόλιο στον Ξεσφίγκη κι αυτός το διέγραφε

Αγαπιτε βασιλη.ξαναδιαβαζοντας την μεθοδο χαλκια (απ το 2000 την εχω διαβαση πολες φορες)βλεπω οτι παρα του οτι εισε οπως λες χρονια μελισσοκομος

νιμιζω οτι γραφεις...για να γραψης.!!

Ξεθαψες μια μεθοδο που πολη αμφιβαλω οτι εχει εφαρμοστη ποτε απο ...λογικο μελισσοκομο ...ποσο μαλον και στη καρπαθο που τα μελτεμια του καλοκαιριου στα θυμαρια φτανου και τα 11 μποφορΑυτους τους "πυργους" πρεπει να τους χτισης με τσιμεντο για να σταθουν στα 11 βΑβιαστα χορις στοχασμο ιοθετας μια ιστορια του μπικου που και εκινος την εγραψε γιατι ηθελε να γεμιση το βιβλιο του (ειχε κουραστη να ζωγραφιζει φαινετε)Εγω σαν αγραματος θα σου γραψω τις σκεψεις και τις ενστασης μου 1.ενας οροφος σφραγισμενος γονος "ψιμενος" οπως εσυ τον αναφερεις (10 πλεσια)στην εβδομαδα επανω που θα εκολαφτη ποσο πληθυσμο θα προσθεσει στο μελισσι?20-25 πλεσια?+25 πλ.+25 πλ+25 πλ. Στις 28 μερες( και δεν προσθετω αλλο 25αρι γιατι θα αρχισουν να πεθενουν απο εκει και μετα οσες προτοβαλαμε )πληθυσμος 100πλπου θα χορεση??? 2.Οι κηφηνες 8 οροφων (τους ξεχασαμε?) δεν θα φρακαρουν στο βασ.διαφραγμα? 3. 8 οροφοι χ0.25 cm=4m ?+30cm βαση ? 4 μετρα σκαλα χριαζετε Βασιλη!!!θα βαλης σκαλοσια?Και αντε γεμισε ο 8ος οροφος οπως μας παραμυθιαζει ο μ,πικος αντε τρυγα !Θα μπορουσα να σου γραφο ...μεχρι το πρωι. Εσενα τιποτα απ αυτα δεν σε προβληματησε οταν καθησες να γραψης?Το εχης δοκιμασει (τη μεθοδο)? Επι ευκερεια διαβαζω μερες τωρα προτασης σου ...για ταισμα διεγερτικο,για εξισοροπισεις,βασιλοτροφιες κ .πολ. αλλα "μαγικα κολπα".ακαιρα προωρα,επιπολεα,που εντιποσιαζουν βλεπω τους αρχαριους,τους απηρους,και αυτους που νομιζουν οτι ξερουν.Αν διαβασες ποτε τους Μελισοκομικοπυς χειρισμους καθε μηνα -διμηνο της μελ. επιθεωρησης θα προσεξες οτι οι καθηγητες εκει ξεχωριζους τους χειρισμους αναλογα με την περιοχη.Αν εφαρμοσει κανενας τις προτασεις σου περα απ το χωριο σου να εισε βεβεος οτι θα κλεει για το παθημα του.

Για ολα τα παραπανω βασιλη μου θα σε παρακαλεσω να συνεχισης να γραφης αλλα να σκεφτεσε. περα απ το καλο που ειναι στις προθεσεις σου το κακο που κανης σε καπιους φουκαραδες νεους μελισσοκομους που σε διαβαζουν θα ειναι δυστιχως μεγαλο.

Μερες περιμενω καπιον απ τους εμπιρους να σχολιασουν ολες αυτες τις τοποθετησης σου για ...Α -καταληλους χειρισμους αλλα δεν βλεπω διστοιχως κανενα σχολιο.

Κανενας εμπιρος δεν ασχολητε με σενα?

Καπιοι απ οτι καταλαβα γελανε!!

Καπιοι απ οτι εγραψες στα ψελνουν... αλλα δεν τα διαβαζουμε(τα σβινης?)

Ολοι εμεις ομως που χρονια πολλα κανουμε τον μελισσοκομο δεν μπορουμε να διαβαζουμε τραγικα πραγματα και νομιζω οτι πρεπει να μιλησουμε επιτελους για το καλο και το μελον τησ μελισσοκομιας και να προστατεψουμε τους νεους που εχουν ονειρο να ασχολίθουν επαγγελματικα.

Δεν ειναι ντροπη να μην ξερεις . ντροπη και εγκλημα ειναι να ...προσπαθεις να κανεις τους αλλους να νομιζουν οτι ξερεις και να στιριζουν την τυχη τους ...σε αποψεις σου.

Διστυχως η σιωπη των πολλων και εμπειρων σε κανουν να διχνεις "μετρ" της μελισσοκομιας.

Τριπλο το κακο που καναμε τοσο καιρο με τη σιωπη μας λιπον.

Και συ δεν θα μαθεις ποτε γιατι νομιζεις οτι ολα τα ξερεις, και καποιους νεους θα παρουμε στο λαιμο μας που θα ιοθετησουν τις "μαγιες"σου,και τα νευρα ολων μας θα σπας με τις "σοφιες σου" καθε μερα

Αστα ρε βασιλη αυτα δεν ειναι αγορι μου για μας.μελισσοκομοι γιναμε γιατι δεν μπορεσαμε να γινουμε ...καθηγηταδες.

Ασε σε αλλους αυτο το ρολο που κατι περισσοτερο απο μενα και σενα ξερουν.υπαρχουν μελισσαδες στην ψοροκωστενα με χιλιαδες κυψελες και πολλα χρονια επαγγελματιες.

Δεν ειδα κανενα να κανει τον κοκορα.

Τοσες ωρες που αφιερονεις να γραφεις θα...εβαφες καμια κυψελη,θα συρματωνες κανα πλεσιο.Τα μελισσια σου θελουν δουλια και οχι...αμπελοφιλοσοφιες.

Κριμα που δεν καταλαβες τοσο καιρο οτι οσοι ξερουνε 5 πραματα ...γελανε με το "φαινομενο"ξεσφιγκης.

Για να μην κλενε αργοτερα πολλοι αλλοι ομως που θεωρουν την σιωπη μας συνφωνια και αποδοχη αυτων που γραφεις θα σε παρακαλεσω να... κατεβεις απ το καλαμι σου.

Αποθηκευσε αυτο το σχολιο μου.Αργοτερα θα με ευγνομονεις ...γιατι μαλον ειμαι ο μονος που θελει το καλο σου.

Παρατα τον μελι-ΣΟΚ-οσμο και γινε καλος μελισσοκομος γιατι ερχονται ...μερες δυσκολες για ΟΛΟΥΣ μας. "στης ακριβιας τον καιρο"............. "Παντα Καλοπροερετα" Φιλικα και με ευχες Βαγγελης.

Κανενας δεν μπορει και κανενας δεν το θελη να απαγορευη την ελευθερη φωνη.Δεν μιλησα τοσο κερο και δεν ειχα λογο να το κανω.

Αλλα το τελευτεο καιρο το παρακανες.

Γραφε οτι θες αλλα απ τη στιγμη που καπιοι θυμιατιζουν "λαθη"και καπιοι αλλοι ιοθετουν λανθασμενες αποψεις γινεσε επιζημιος αθελα σου και με την απαθια καπιων για τους νεους μελισσοκομους.Οχι βασιλη. Ως εδω εφτασε η ανοχη μου.Κι οπως εσυ πιστευης οτι αυτο που κανης ειναι για καλο των μελ?μων και αυτο που κανω εγω τον ιδιο σκοπο εχει.

Οσο για το αν η γενια μου ηταν καταστρεπτικη εισε πολυ πολυ μικρος για να μας κρινης.

Ασε τη λασπη, κατεβα απ το καλαμι και κανε κατι θετικο για την μελισσοκομια αν μπορεις.

Καμια ερευνα,καμια δοκιμη με νουμερα και στοιχια(γραματα ξερης )ενο εγω 5 κλιτσες,και ασε τις αντιγραφες των γραπτων ..."της καταστροφικης γενιας".φασκοντας και αντιφασκοντας οπως αλλοστε συνιθιζεις ποτε οταν σε βολεβει μνημονευεις μεθοδους τις γενιας μου(τις γενιας του πατερα σου τι σεβασμος!!!)και ποτε της φορτωνεις τα λαθη "σου".Σωσαμε τα μελισσια μας και μαζι την ελληνικη χλοριδα σε κερους δισκολους(Βαροα-σηψη-νοσεμιαση) δοκιμαζοντας και ρισκαροντας με (μαλαθεια-χλωρινες-τακ-τικ,μαυρικ κλπ) δεν τα" αντιγραφαμε"απ το Ιντερνετ οπως η αφεντια σου γιατι αγαπουσαμε και αγαπαμε αυτο που κανουμε και δεν ημασταν ...της αρπαχτης.

Η "καταστρεπτικη εποχη μου" περασε αλλα η νοοτροπια της απ οτι βλεπω με λυπη...ειναι κληρονομια σου.

Με χαρα θα ηθελες να σου πω οτι απαξιονο να ασχολουμε με την περιπτοση σου οπως ολοι αυτο κανουν και λεν.Οχιιιι!!! Θα τα λεμε σιχνα !! Ποσο σιχνα????

Καθε που θα προκαλεις την απλη λογικη και θα το πεζεις "ντοκτορ Ξεσφιγκης"

Πολυ με κουρασες ... αποψε !!!Σου εκανα την τιμη να ασχοληθω μαζι σου και να μην... καρφοσω κανα πλεσιο.

Εκανα ομως κατι πολυ πιο χρησιμο για σενα και για ολους τους νεους μελισσοκομους πιστευω .

Καλη Νυχτα Βασιλη.Λυπάμε που τα έσβισες γιατί πιστευα οτι είσαι πιο σοβαρος και έχεις κατανοηση και μετριοφροσινη.

Αν θες σβήστα ξανα, εγω οφείλω να πω αυτό που σκέφτομε για αυτά που γραφεις για να έχω καθαρή σινείδηση

ΥΓ ΒΑΣΙΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Αναρτήθηκε από paraskevas στις Τρίτη, Φεβρουάριος 22, 2011

10 σχόλια:

MELISSOCOSMOS είπε...

Παρασκευά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Σου φαίνετε για νορμάλ σχόλιο;
Μπορεί άραγε κάποιος πίσω από ένα ανώνυμο προφίλ να γράφει ότι θέλει;
Κι αν ακόμα κάποιος ανώνυμος θέλει το κλείσιμο του MELISSOCOSMOU θεωρείς ότι εγώ πρέπει να τα δημοσιεύω αυτά;
Μάλλον η ντροπή είναι δική σου που κάνεις μια ανάρτηση που φέρει το όνομα μου χωρίς καν να σκεφτείς…
Είναι φανερό ότι η ανάρτηση αυτή έχει να κάνει με την ενημέρωση που έκανα στους αναγνώστες για τα επικίνδυνα Site.

22 Φεβρουαρίου 2011 7:18 μ.μ.

paraskevas είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΘΡΩΠΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΟΚ?

22 Φεβρουαρίου 2011 7:29 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ, σταματήστε να ασχολείστε με αυτό τον άνθρωπο. Η υστεροβουλία του και η απερισκεψία του είναι παροιμιώδης. Έχει γίνει εξπέρ στο google και έχει ξεχάσει πως είναι οι μέλισσες! Αυτός δεν είναι μελισσοκόμος είναι αντιγραφέας μελισσοκομικών θεμάτων! Του προτείνω να δουλέψει στο περιοδικό του Φεργάδη, γιατί κι εκείνοι μιλάνε για μελίσσια χωρίς να έχουν! Καλή σταδιοδρομία στο δημοσιογράφο Ξεσφίγγη

22 Φεβρουαρίου 2011 7:39 μ.μ.

MELISSOCOSMOS είπε...

Τι λες Παρασκευά; Έχει Φωτο;
Τι να την κάνω την Φωτο;
Έπρεπε να έχει επώνυμο και να είναι αληθινό το προφίλ του για να συζητήσω μαζί του.
Κάνε ότι θες δεν με ενδιαφέρει το θέμα.

22 Φεβρουαρίου 2011 7:52 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε Βασίλη, σε έβρισε; Σε προσέβαλε; ΌΧΙ! Απλά δε σε συνέφεραν αυτά που έγραψε ο άνθρωπος! Η αλήθεια πονάει λένε...

22 Φεβρουαρίου 2011 8:01 μ.μ.

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Παρασκευά σε παρακαλώ να συνεχίσεις να γράφεις.
Το δικαίωμα της κριτικής το έχουν όλοι.
Αν η κριτική δέν παραβαίνει τα όρια της αξιοπρέπειας τότε καλώς γίνεται.
Κάθε καλό που βγαίνει,βγαίνει από αντιπαράθεση και αντίθεη γνώμη.
Αλλοίμονο άν συμφωνούσαμε όλοι.
Εγώ θέλω να υπάρχει καί ο Παρασκευάς και ο Ξεσφίγγης,
και από τα γραφόμενα τους θα τούς κατατάξω εκεί που πρέπει τον καθένα.

22 Φεβρουαρίου 2011 8:21 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης ο Ξεσφίγκης είναι πολύ καλός μελισσοκόμος κι εσείς δε ξέρετε τι λέτε! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ! ΠΕΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ MELISOKOSMO!!

22 Φεβρουαρίου 2011 8:31 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

O Basilis mporei na mi kseri polla apo melissia alla prospathei na kanei to melissokosmo mia megali omada gia olous ki eseis zielevete poy ta katafernei! Kathe mera ton diavazo kai vrisko oraia pragmata mesa sto mplok toy giati ta leei xyma kai tsoyvalata. Giayto stamatiste na grafete ama einai na tou kanete kako.

22 Φεβρουαρίου 2011 8:36 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

KALA KRASIA KAI PANW ROUGES...O VASILIS EINAI GIA KLOTSIES ASXETOS KAI TO EXEI DEI TRIANTAFILOPOULOS XAXAXAXAXAXA
KAI POIOS EINAI LAMOGIO ELPIZV OTI OKATHE KATAKSIOMENOS MELISSOKOMOS KAI ANTHRWPOS MPOREI NA TO KATALAVEI

22 Φεβρουαρίου 2011 8:43 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Άμα διαβάσει κανεις το blog του θα καταλάβει γιατί τον λένε όλοι ανόητο και άσχετο και επικίνδυνο! Που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς; Παρουσιάζει το άσπρο μαύρο συνεχώς, παρασύρει τους νέους σε λανθασμένες μεθόδους, γράφει για όλους χωρίς να έχει βγει απο το χωριό του ποτέ, βλέπει σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν(η ανοησία με τις αποδείξεις που πανικόβαλε τον κόσμο και παραλίγο να συμβεί στην πράξη), κατηγορεί άλλους οτι κάνουν διαφημίσεις ενώ τις κάνει ο ίδιος(Αφοί Βαράκλα, Αλόη), πουλάει εκείνος φυκια για μεταξωτές κορδέλες και εξαπατά τον κόσμο (θυμηθείτε το οξαλικό των 55Ε), δεν έχει ούτε μια φωτό δική του(δεν έχει φωτογραφική;) δεν παρουσίασε ποτέ τα μελίσσια του, μιλάει για τον εαυτό του σαν να είναι ολάκερη επιχείρηση ή οργανισμός ( το κλείσιμο του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΣΜΟΥ, μαγαζί είναι και θα το κλείσεις;) παρακαλάει τους εμπόρους να διαφημιστούν για να τα τσεπώσει κρυφά, κατηγορεί την ΟΜΣΕ χωρίς καν να συμμετέχει στα κοινά (με ξένο κ@@ο κάνω κι εγώ τον πο@@@η!) και προτείνει στους νέους ριψοκίνδυνες ενέργειες(11όροφο μελίσσι) χωρίς να τα έχει εφαρμόσει ποτέ!! Θέλετε κι άλλα για να καταλάβετε οτι είναι επικίνδυνος και άσχετος; Κι εσείς οι παραπάνω που μιλάτε για "λαμόγια" κάθεστε και του λέτε και μπράβο ανόητοι ακόλουθοι της βλακείας του; Αφού είστε δυο φορές πιο αφελείς απο αυτόν!

22 Φεβρουαρίου 2011 9:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλατοις Βασιλακη.....ρε συ....σε πειραν και αλλοι χαμπαρι..????
Κι`εγω που νομιζα οτι μονο τα δικα μου σχολια διαγραφεις..???
Και να σκεφτεις οτι ποτε δεν ηταν υβρηστικα....!!!!!!
Απλως δεν σε βολεβαν......σου χαλουσαν το ιματζ....σαν τους πολιτικους....
Βαρβατο και ατιθασο αλογο το καλαμι εεε.... Βασιλακη...????
Που να σου κανει καρδια να κατευεις...
ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ....
Υ.Γ Ο (ελαιοπαραγωγος).....θυμηθηκες ???

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Κυριε Παρασκευα,δεν σας γνωριζω(δυστυχως)και οπως ολοι τις γενειας σας(και του πατερα μου)δουλεψατε για 5 γενειες.Ειναι κριμα λοιπον κατι που με τοσο κοπο και αγαπη κανετε να μην προσπαθησετε να το μεταδωσετε.Σας παρακαλω λοιπον να συνεχισετε να γραφετε,και να ειστε σιγουρος οτι οσοι ασχολουντε με την μελισοκομια εχουν την κριση να καταλαβουν πιο ειναι το σωστο.
ΥΓ1:οι γνωσεις και η εμπειριες πρεπει να μεταδιδοντε(εστω και με ορθογραφικα λαθη)
ΥΓ2:Επιβαλετε να μπαινει ο καθε "κατεργαρης"στη θεση του και να μην λεει οτι θελει...
ΥΓ3:ΜΑΚΑΡΙ να καταφερω να δουλεψω οσο ο πατερας μου(ειναι 65 χρονων,κι ακομα δουλευει οσο 3 μαζι...)
ΥΓ4:ας αφιερωθουμε σ'αυτο που ολοι αγαπαμε και μας ενωνει
ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ.
Καλο βραδυ σε ολους
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ

3 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Καλημερα σε ολα τα αγαπητα παιδια! Το σχολιο μου εχει δυο αποδεκτες,εναν ομαδικο και αργοτερα εναν ατομικο.

Ας ξεκινησω με τον ομαδικο....ρε αγαπητοι φιλοι γιατι στεναχωρητε ο ενας τον αλλο???ο καθε ενας εχει το δικαιωμα να γραφει ο,τι θελει,να λεει ο,τι θελει,να τα διαβαζει οποιος θελει και να τα εφαρμοζει οποιος θελει.....γιατι αγχωνεστε????
ειρηνη υμιν!


Πατε τωρα στον προσωπικο αποδεκτη,που τον λενε....ΆΝΘΙΜΟ.

(ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ)

Ειμαι απο τους πολυ τυχερους,νεους μελισσοκομους,που οταν ανακαλυψα τον μελισσοκομικο συλλογο πελλας,καθημερηνα μελετουσα και μελετω ολα τα γραφομμενα,ΟΛΑ!!!!
Απο την αρχη ειχα δυο επιθυμιες,η μια να γνωρησω αυτο το "παιδι"που εχει το μπογκ και η αλλη,μην του βαλουν κανεναν ιο και χαθει το μπλογκ.

Απο τοτε ,πριν τρια χρονια,ειχα την τιμη να γνωρισω,εναν φοβερο επιστημονα,ενα φοβερο μελισσοκομο,ενα φοβερο παιδι!!!Εναν συν-Αδελφο!!!

Αδελφε μου αγαπητε (μακαρι να μην εχω καταλαβει σωστα)δεν εχεις το "δικαιωμα" να μην ξανακανεις αναρτηση,αντιθετως επειδη εισαι επιστημονας-μελισσοκομος και εχεις την πιστοποιηση απο το πανεπιστημιο,ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να βοηθας τους συναδελφους σου......εγω δοξα τον Θεο,απο το κινητο θα μιλαμε οποτε εχω αναγκη....οι μελισσομπλοκαδες,αυτη η ομορφη οικογενεια???ασε να κανω εγω αναρτησεις και να λεω χαζομαρες,ασε να τους ενημερωνω εγω,ασε να τους καταστρεψω με τους εγωισμους μου....

Αγαπητε αδελφε μου ,ολοι μας κανουμε λαθη,σε συγχωρουμε και εσενα για το λαθος που υπεπεσες ,με την σκεψη,το νου σου μην πεσεις και στην πραξη...αλλωστε μερικα πραγματα τα κανουμε με την θεληση μας και μερικα παρα την θεληση μας,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ,να γραφεις παρα την θεληση σου....οι" αξιωματικοι " στην οικογενεια των μελισσομπλοκαδων ειστε τοσοι λιγοι,που δεν περισευει να λιποτακτησει κανεις.

evangelos naxios είπε...

....ξεχασα να σου πω,πριν λιγες ημερες,αλλος ενας ευαίσθητος ,ταπεινος,αδελφος,με πηρε τηλεφωνο απο τον Βολο και μου ελεγε τα ιδια...του εβαλα και αυτου τις φωνες....

ΥΓ παμε ,εαν ειναι δυνατον το συντομοτερο,στο Βολο για τσιπουρο,εχει και εκει κατι συν-αδελφους!!!!!!!

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

Αγαπητέ Ευάγγελε,
σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια, η ανάρτηση που αναδημοσίευσα δεν είναι δικιά μου αλλά του http://paraskevas-tripolibees.blogspot.com/2011/02/blog-post_3748.html
και σε πολλά σημεία συμφωνώ με όλους που σχολιάσανε, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει αλληλοσπαραγμός στις δύσκολες ημέρες που ήρθαν και τις δυσκολότερες που θα έρθουν.
Δεν σκοπεύω να σταματήσω να αναρτώ κάποια θέματα που με το φτωχό μου το μυαλό να θεωρώ σημαντικά, και να με συγχωρέσουν όποιους άθελα μου στεναχώρησα ή στεναχωρώ.