


Τινάζουμε τα ξηρά στελέχη σε ένα πλαστικό κουτί και το αποτέλεσμα είναι εδώ!!
Οι σπόροι, χρώματος μαύρου ή σκούρου καφέ, έχουν βάρος 1000 σπόροι περίπου 0,1γρ!!!
Η βλαστικότητα του σπόρου είναι 20-25% και η διάρκεια δεν ξεπερνά τα ३ χρόνια।
Σπέρνουμε 2 γρ/ τετραγωνικό μέτρο και επιφανειακά γιατί βλαστάνει παρουσία φωτός .

4 σχόλια:
Αν κάναμε όλοι το ίδιο ?
Καλημέρα και τα χαιρετίσματα του Βαλάντη.
Καλημέρα Θεοδόση, να είσαι καλά, να σου φέρω δενδρύλλια κερασιάς να γεμίσουμε όλη την περιοχή για να έχει να κόβει...ο παλικαράς?
Χαιρετίσματα στην οικογένεια και στον Βαλάντη.
Πω πω σποροι και κακο !!!παντως χαιρομαι για ολες αυτες τις "μελισσοκομικες" προσπαθειες και κυριε Ανθιμε θα ηθελα να σας ευχαριστησω και για τους σπορους που μου ειχατε στειλει την προηγουμενη φορα !!!!!!
Δημοσίευση σχολίου