Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

ΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΣ ΑΚΡΙΔΟΠΛΗΚΤΗΣ?

Εντομοκτόνο σε μικροκάψουλες
Επικίνδυνο για τις μέλισσες. Για να προστατέψετε τις μέλισσες και άλλα έντομα επικονιαστές μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε καλλιέργειες κατά την περίοδο της ανθοφορίας.
Έχει ταχύτατη αρχική δράση (Knock down) και μεγάλη υπολειμματική διάρκεια.Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε απόφαση της Νομαρχίας Πέλλας ,την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία κηρύχτηκε η περιοχή από την Καλή Σκύδρας ,Άνυδρο, Μάνδαλο, Κρανιά ,Λιθαριά και άγνωστο μέχρι πού, ως Ακριδόπληκτη και θα υπάρξει πρόγραμμα ψεκασμών με KARATE, αφού δοθεί η απαραίτητη άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ένσταση και η ανησυχία μας έγκειται στο γεγονός ότι σε αυτή την περιοχή άρχισε να μαζεύεται μεγάλος πληθυσμός μελισσοκόμων με χιλιάδες κυψέλες και θα κορυφωθεί η συγκέντρωση αυτή τις πρώτες μέρες του Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου, για την ανθοφορία του παλιουριού.

Θα προβούμε στις απαραίτητες επαφές τόσο με την Νομαρχία όσο και με το Υπουργείο, για διευκρίνηση των παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: