Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥΛΙ!!!

Μόλις σταμάτησε η βροχή, βγήκε ο ήλιος και σε λιγο το πρώτο ''πουλί'' έκανε την εμφάνισή του, ελπίζω να είναι και το τελευταίο, γιατί τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά με την μέθοδο σμηνουργίας Ντεμαρή που εφάρμοσα μέχρι στιγμής, εκτός εάν βγήκε , που είναι το πιο πιθανό, από 25 μελισσια που δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα ακόμα λόγω καιρού.

ευτυχώς που προνόησα και έκανα το εξάρτημα συλλογής αφεσμού και ησύχασα, παρόλο που το σμάρι ήταν πάνω από 7 μέτρα ψηλά!!!

4 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Καλή αρχή Άνθυμε , εύχομαι πολλά περισσότερα αλλά "ξένα" για τον λόγο που αναφέρεις κι εσύ.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

σε ευχαριστώ Κώστα, εύχομαι να έχεις μια άριστη μελισσοκομική χρονιά.

Μέχρις στιγμής η εξέλιξη είναι ομαλή,ψιλοβρέχει εδώ και μερικές μέρες και δεν βοηθάει να κάνουν το μεγάλο μπάμ, που το υπολογίζω στις αρχές Μαίου, είδωμέν.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Αν το βάλουν στο μυαλό τους να σμηνουργήσουν δεν τα κρατάς με τίποτα κάπου θα κρύψουν κανένα βασιλοκέλι να το σκάσουν. Εμείς Άνθιμε εδώ μαύρισε το μάτι μας να κοιτάμε πότε θα βρέξει στέγνωσαν τα πάντα και αρχίζει όπου νάνε η κρίση.

kritiniahoney είπε...

Και από Ρόδο μιά απ'τα ίδια το Μάρτη δεν έβρεξε καθόλου,πρίν μία εβδομάδα έκανε μία βροχή αλλά δε σώθηκε η κατάσταση,έχουν ξεραθεί τα πάντα!