Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2008

Ο ΧΟΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ!! ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ !!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22,07,2008 ξεκίνησε η μελιτοέκρριση στα πευκοδάση της Θάσου, ευχόμαστε να έχει διάρκεια και να δώσει πλούσια παραγωγή, διότι την έχουμε ανάγκη.
Τις προηγούμενες ημέρες αν όχι βδομάδες έγινε κανονική απόβαση, με έκτακτα δρομολόγια 4 η ώρα το πρωί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες (20,08,2008)η μελιτοέκριση κράτησε ελάχιστες μέρες και τα μηνύματα είναι δυσοίωνα, εάν δεν βρέξει και εάν δεν σταματήσουν οι άνεμοι. Όλοι περιμένουν το δεύτερο βάρεμα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανθιμε εμεις που δεν μπορουμε να παμε στην Θασο απο που θα παρουμε μελι ;
Παναγιωτης θεσσαλονικη

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΣΤΗΝ ΔΟΙΡΑΝΗ-ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΛΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΥΚΟΜΠΟΣ, ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΜΕΛΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΑΝΘΙΜΟΣ

melisettas είπε...

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΑ

spyros είπε...

Καλές σοδειές σε όλους!!!