Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 13 Ιουλίου 2008

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!-BEE ON A NIPLE
Από το 8th INTERNATIONAL APICULTURE PHOTOGRAPHY CONTEST-http://www.aulaapicolazuqueca.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

του πουλιού το γάλα

SEM είπε...

ΓΑΛΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΙ

b. kalamiotis είπε...

αχ και να ήμουνα η μελισσα

IxNiLaTiS είπε...

Βρε λιγούρηδες ... lol

Eviabee είπε...

Μία μαντινάδα από γνωστό Κρητικό τραγούδι που ταιριάζει στην εικόνα

Μην το κρατάτε για πολύ μην το θαυμάζεται όλοι τούτες οι τέχνες βρίσκονται τσις φύσης το περβόλι. Σαν το μωρό όπου κανείς φαϊ τό δεν ορμηνεύει τσε κείνο ότ` ώρα γεννηθεί να βρει βυζί γυρεύει. Απ` την κοιλιά τση μάνας του η φύση δασκαλεύει τσε το βυζί για ζήση του να το`οβρει πασπατεύει. Τσαν είναι τσε καμιά με γάλα δεν ταϊζει στο στόμα τα δαχτύλια του βάζει τσε πιπιλίζει

Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε...

Εχουν και οι μέλισσες τα τυχερά τους.