Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 19 Απριλίου 2008

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΟΥΤΣΟ(GAUCHO) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Η επέλαση της χρήσης της επένδυσης βαμβακόσπορου, καλαμποκόσπορου με το διασυστηματικό εντομοκτόνο imidacloprid GAUCHO συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα σε όλη την καλλιεργούμενη έκταση.
Μετά την ανάκληση κυκλοφορίας των περισσότερων κοκκωδών εντομοκτόνων(φοράτ, κουρατέρ,κλπ) η χρήση της επένδυσης βαμβακόσπορου, καλαμποκόσπορου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ(υπάρχουν και άλλες λύσεις) στην καταπολέμηση των προσβολών του υπόγειου μέρους των φυτών από σκουλήκια-εδάφους.
Δυστυχώς, οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες και οι απώλειες θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ(απότομες ανεξήγητες απώλειες στην διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς εμφανή πτώματα μελισσών στην είσοδο της κυψέλης απλά γιατί το δηλητήριο προκαλεί παράλυση του νευρικού συστήματος των μελισσών και απώλεια προσανατολισμού και συνεπώς απώλεια ικανότητας επιστροφής στην κυψέλη.
Πρέπει όλοι οι μελισσοκόμοι να είμαστε σε επαγρύπνιση.
Έμφανίστηκε η νέα μορφή νοσεμίασης
, το σύνδρομο απότομης κατάρρευσης, ήρθε και το GAUCHO και έδεσε!!
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ!!!3 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Χριστός Ανέστη & Χρόνια Πολλά!

ilhami uyar είπε...

Dear bee club pellas members,cristos anesti xriona polla

Despoina Papadopoulou είπε...

Καλησπερα

fotovoltaika prosfora