Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 25 Μαρτίου 2008

ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤ- ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Ανακοίνωση ΕΦΕΤ για ανίχνευση αντιβιοτικού σε βασιλικό πολτό - 7/10/2005
Ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ αναφέρει τα εξής:
«Μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ΕΦΕΤ έλαβε στις 6/10/05 ειδοποίηση σχετικά με την ανίχνευση του απαγορευμένου για κτηνιατρική χρήση αντιβιοτικού χλωραμφενικόλη, σε βασιλικό πολτό της εταιρείας «Μελισσοκομική Αθηνών Α.Β.Ε.Ε.», με ημερομηνία ανάλωσης 11/06 και αριθμό παρτίδας 129Ζ.
Ο ΕΦΕΤ άμεσα στις 7/10/05 διενήργησε έλεγχο στην επιχείρηση όπου διαπιστώθηκε η μη ύπαρξη της ανωτέρω παρτίδας, επιπλέον δε από τα υπάρχοντα στοιχεία δεν προέκυψε τυχόν διακίνηση της στην ελληνική αγορά. Για προληπτικούς λόγους και περαιτέρω έλεγχο δεσμεύθηκε η υπάρχουσα στην επιχείρηση ποσότητα βασιλικού πολτού, περίπου 28 Kg.
Ο ΕΦΕΤ συστήνει στο καταναλωτικό κοινό που ενδεχομένως έχει στην κατοχή του προϊόν Βασιλικό πολτό της εταιρείας «Μελισσοκομική Αθηνών Α.Β.Ε.Ε.» να αποφύγει την κατανάλωσή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: