Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ-bee collector

6 σχόλια:

b. kalamiotis είπε...

ερωτηση: 1.που θα μπορω να την αγοράσω 2.μπαινει σε κυψέλες με κιν. πάτο?

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΤΗΣ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ.
ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΒΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

chaniabee !!!! είπε...

Όταν ο Αϊνστάιν έφτιαξε την θεωρία της σχάσης του άτομου και την έκανε σε όλους γνωστή, νόμιζε ότι μόνο για καλούς σκοπούς θα την χρησιμοποιούσαν!!!! Αλλά??? Κάποιοι επιτήδειοι την έκαναν όπλο και μας απειλούν και μας εξολοθρεύουν!! Πρόσεξε λοιπόν φίλε μου, γιατί αυτή η πατέντα μπορεί να μας έρθει στο κεφάλι ,από μερικούς γρουσούζηδες!!! γιατί να βάλω στην κυψέλη μου τέτοιο πράγμα??? Αφού το βράδυ θα μπουν όλα τα κορίτσια μου μέσα!!?? Εκτός και αν αυτές δεν είναι δικες μου!!! Που πάει αλλού το πράγμα!!!

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΙ ΜΠΩΤ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΘΑΣΟ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΩΤΗ 19.30 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΡΙ...

b. kalamiotis είπε...

μπορεις να μας πεις το site?

Beekeeper είπε...

μια παρομοια πατέντα που να επιτρεπει την εισοδο αλλα όχι εξοδο απο την κυψέλη εχω εδω

ουσισιαστικα υπαρχει ενα χαρτι στην πορτα που δημιουργει μια "βαλβιδα" και οι εισερχομενες εργατριες δεν μπορουν να ξαναβγούν