Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008

ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-ANCIENT MACEDONIA AND TODAY


Προς ενημέρωση της αλήθειας και της ιστορικής πραγματικότητας.

To briefing of truth and historical reality.

5 σχόλια:

chaniabee !!!! είπε...

και η Κρήτη ρε μεγάλε που είναι ???? πάλι εκτός συνόρων εμείς??
ο παππούς μου ήταν μακεδονομάχος!! ! Και δεν θα αρνηθούμε να το κάνουμε και εμείς οι νέοι!! Εμάς να ρωτήσουν οι σκοπιανοί τι εστί Μακεδονία!!
(το όφελος? μετά από ένα φονικό πείρε αμνηστία!! κάτι ήταν και αυτό! )

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-κιν: 0030-6937 47 53 57 είπε...

Xαίρομαι πολύ που ο παππούς σου πολέμησε για την Μακεδονία, για την Ελλάδα, κατι το οποίο θα κάνουμε και εμείς για κάθε τμήμα του Ελληνισμού που θα κινδυνεύει.

manos είπε...

Δεν θελουμε και πολυ εμεις οι κρητικοι να ανεβουμε πανω να τα κανουμε ολα κολαση,ενα κλικ θελουμε και θα γινουν τα σκοπια πεμπτος νομος της κρητης!!!!!

b. kalamiotis είπε...

πατριδα-θρησκεία-οικογενεια δημοκρατεία και μακεδονια όλα είναι ελληνικότατα

xytos είπε...

η θρησκεία όχι πατριώτη,δεν είναι Ελληνική.ήρθε!