Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Για την ιστορία.......

Για την ιστορία.......
Ο τοξικός ηγέτης είναι ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για μια ομάδα ανθρώπων ή ενός οργανισμού και ο οποίος κάνει κατάχρηση της σχέσης ανάμεσα στον ηγέτη με τους ακολούθους του, καταλήγοντας να αφήνει το γκρουπ ή την οργάνωση σε χειρότερη κατάσταση από αυτήν που ήταν όταν την ανέλαβε. Ο ορισμός επινοήθηκε το 1996 από την Μάρσια Γουίκερ και σχετίζεται με πλήθος δυσλειτουργικών μορφών ηγεσίας.
Οι επιστολές με αποκορύφωμα την τελευταία επιστολή, (12/12/2018) του Προέδρου της Ομοπονδίας Κου Βασιλείου Ντούρα, αποτελεί μνημείο ασύστολων ψευδών και μίσους. Απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα μελισσοκόμων που ένιωσαν την ανάγκη να εκφράσουν κάτι διαφορετικό, μια άλλη άποψη, μια άλλη γνώμη.
Είναι το παραλήρημα ενός ανθρώπου, που δεν ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την συνέντευξη του, στην Εφημερίδα Ελευθερία στις 17 Αυγούστου 2017. Όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατηγόρησε επί λέξη ότι " Λαϊκές και νέοι μελισσοκόμοι υπεύθυνοι για τη νοθεία στο μέλι ".
Ένας άνθρωπος που προκάλεσε με τους συνεργούς του στην τελευταία Γενική Συνέλευση μην δίνοντας τα πρακτικά ως όφειλε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δίχασε τον κλάδο, στις τελευταίες εκλογές αρνούμενος να ενημερώσει για το ποια είναι η εκλογική βάση - αντιπρόσωποι, ποιοι σύλλογοι είναι σύλλογοι και όχι σφραγίδες.
Η παραποίηση της ιστορικής πραγματικότητας, ώστε να εξυπηρετηθεί η άποψή του περί μελισσοκόμων, που θέλουν να διαλύσουν την Ομοσπονδία. Έγινε σκόπιμα και με σχέδιο, έτσι ώστε να είναι επιβεβλημένη η επέμβασή - διατήρηση του προεδρικού θώκου, για τη διάσωση του κλάδου.

Κύριε Πρόεδρε, αξιότιμε Κύριε Ντούρα, αν νομιμοποιήστε να με διαγράψετε από την ομοσπονδία επειδή είμαι μέλος του Συνδέσμου Μελισσοκομικών Συλλόγων, τότε μπορείτε να το κάνετε, αφού πρώτα το τεκμηριώσετε.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Αλιχός
Γραμματέας Μελισσοκομικού Συλλόγου Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια: