Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας (ΕΕΕΜΣ)



EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ-ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑ
ΘΥΡΙΔΑ 277, 54124 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Στα παγκόσμια ή διεθνή Συνέδρια, είναι γνωστό ότι πραγματοποιούνται ταυτόχρονα διαφορετικές συνεδρίες σε διαφορετικές αίθουσες, και οι συμμετέχοντες, στην προκείμενη περίπτωση οι μελισσοκόμοι, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την μια ή την άλλη ή εισήγηση συνεδρία ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους ή τις ανάγκες τους.


Αντίστοιχα, στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, συμπίπτει η απογευματινή συνεδρίου του Συνεδρίου που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μελιού στο ΣΕΦ και η ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνει η ΕΕΕΜΣ στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών.


Δεν υπάρχει τίποτα «κρυμμένο» πίσω από αυτό το γεγονός, δεν υπάρχει κανένα «κρυφό» νόημα ή επιδίωξη, δεν υπάρχει καμία ανάγκη ή προσπάθεια ανταγωνισμού, από κανέναν, προς κανέναν. 


Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου του ΣΕΦ, όπως και το ΔΣ της ΕΕΕΜΣ, βρίσκουν ευκαιρία να «εκμεταλλευτούν» την συγκέντρωση μελισσοκόμων από την Ελλάδα στο ΣΕΦ, ώστε αυτοί να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σ’ αυτές τις διοργανώσεις ενημέρωσης και προβληματισμού.
Ο κάθε μελισσοκόμος έχει την δυνατότητα επιλογής , για το πώς θα διαθέσει τον χρόνο του, το Σάββατο από τις 13.00μμ έως τις 17.00μμ περίπου.


Κρυφά μηνύματα, προσπάθεια χειραγώγησης ή διάσπασης, δόλια συμπεριφορά, και άλλες κακές σκέψεις είναι εκ του πονηρού και δεν αφορούν τις δραστηριότητες της ΕΕΕΜΣ.
Για το ΔΣ της ΕΕΕΜΣ
Ο πρόεδρος Α. Θρασυβούλου




Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σάββατο 8/12/2018,

 θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

Ώρα 9:00-12:00: Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας (ΕΕΕΜΣ) και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο χώρο του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας του ΓΠΑ. Συμμετέχουν παλιά και νέα μέλη της ΕΕΕΜΣ. Για να γίνει κάποιος μέλος της ΕΕΕΜΣ θα πρέπει να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ και να έχει ενδιαφέρον στις μέλισσες. Η εγγραφή μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ.

Ώρα 9:00-12:00: Συνάντηση του Συνδέσμου Μελισσοκομικών Συλλόγων και συζήτηση για προβλήματα του κλάδου και χάραξη νέας πορείας. Την συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι μελισσοκόμοι. Η συνάντηση του Συνδέσμου θα γίνει στο αμφιθέατρο "Φραγκόπουλος "

Ώρα 12:00-17:00: Ημερίδα ενημέρωσης της ΕΕΕΜΣ. Η ημερίδα είναι ανοικτή σ’ όλους και μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται για τα θέματα που θα συζητηθούν (αναφέρονται στην αφίσα).Η Ημερίδα θα γίνει στο αμφιθέατρο "Φραγκόπουλος ". Είσοδος ελεύθερη

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών βρίσκεται στην περιοχή του Βοτανικού, στην Ιερά Οδό αριθ. 75.
Με λεωφορείο από την Ιερά Οδό, στάση «Γεωπονική»
Με λεωφορείο από Λεωφόρο Αθηνών, στη στάση "Γαρδένια.
Με Μετρό γραμμή 3 στους σταθμούς «Κεραμεικός» ή «Ελαιώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: