Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Περί βιταμινών και αμινοξέων...στην διατροφή των μελισσών.

Κατά τακτά διαστήματα πολλοί συνάδελφοι μελισσοκόμοι με ρωτούν ποια είναι η γνώμη μου για την χρήση βιταμινών και αμινοξέων στην διατροφή των μελισσών.

-Έχω χρησιμοποιήσει το Viagra των μελισσών προερχόμενο από Τουρκία...

-Έχω χρησιμοποιήσει το τάδε της ..ρκα που χρησιμοποιείται στις ...αγελάδες το οποίο έχει και προπυλενογλυκόλη(αντιψυκτικό!!!)...

-Έχω χρησιμοποιήσει το τάδε το οποίο έχει ιχθυέλαιο με Ω3 λιπαρά...

-Έχω χρησιμοποιήσει το τάδε με αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στους Bodybuilders

Σήμερα σε περιοχές της Κρήτης παρατηρούνται τοξικά φαινόμενα σε μελισσοκομεία τα οποία τροφοδοτήθηκαν με αγνώστου ταυτότητας σκευάσματα βιταμινών-αμινοξέων τα οποία πιθανόν να κάνουν για μηρυκαστικά,χοίρους,πουλερικά αλλά δεν κάνουν για μέλισσες στις δοσολογίες και στην αναλογία  βιταμινών-αμινοξέων που συνιστούν.
Μπορεί οι μέλισσες να ανήκουν στην ζωική παραγωγή ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ζώα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: