Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

ΚΛΟΠΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το φορτηγάκι εθεάθη την Τετάρτη 25 Μαρτίου στον περιφερειακό Άμφισσας-Λαμίας από συνάδελφο φορτηγατζή-μελισσοκόμο σταματημένο με δύο τσιγγάνους. Δυστυχώς δεν ήξερε ότι ήταν κλεμμένο μέχρι που έφτασε στο σπίτι του, οπότε και με ειδοποίησε. Έχω ενημερώσει αρκετούς συναδέλφους στο Facebook (https://www.facebook.com/john.fegos?fref=ts) και υπήρξε κινητοποίηση και ενδιαφέρον από φίλους στις μελισσοκομικές ομάδες και εκτός αυτών. Ελπίζω στη μελισσοκομική αλληλεγγύη μήπως και βρεθεί. Παρακαλώ να μην κοινοποιηθεί το κινητό μου τηλέφωνο παρά μόνο οι φωτογραφίες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή μελισσοκομική χρονιά σε όλους.

Γιάννης Φέγγος (Αθήνα, τηλ. 6977468038)

*Το χαρακτηριστικό στο φορτηγάκι είναι η ίσια καρότσα του, δηλ. δεν έχει θόλους και γι' αυτό είχε ονομαστεί FLAT. Το βλέπετε και στην πόρτα της καρότσας που γράφει TOYOTA κάτω δεξιά. Έχει αρκετά σημάδια (μικρά τρακαρίσματα) σε περίπτωση που χρειαστεί να αναγνωριστεί.

τ

Δεν υπάρχουν σχόλια: