Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Προς τα μέλη του συλλόγου μας.
Στις 21/02/2015 ήμερα Σάββατο και ώρα 10 πμ. σε αίθουσα του επιμελητήριου Λάρισας πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και εκλογές της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΜΣΕ).
Στις εκλογές συμμετείχαμε και εμείς, ως σύλλογος, με τον εκλεγμένο αντιπρόσωπο μας ΑΔΑΜΟ Παναγιώτη.
Δυστυχώς στο λίγο χρόνο που δόθηκε κανένας από τους υποψηφίους δεν πρόλαβε να αναπτύξει τις απόψεις του και έτσι έγιναν οι εκλογές, επικράτησε και εκλέχθηκε η υπάρχουσα «ομάδα» με μια μικρή αλλαγή η οποία όμως δεν μπορεί να φέρει κανένα εμπόδιο στους στόχους της «ομάδας».
Ο χρόνος που δόθηκε ήταν μόνο 3 λεπτά, αλλά όπως φάνηκε οι απόψεις των νέων υποψηφίων δεν συμβάδιζαν με τις απόψεις της «ομάδας» και της «αρένας» που δημιουργήθηκε. Γιατί για ΑΡΕΝΑ επρόκειτο, αφού λίγο ακόμα και θα πιάνονταν στα χέρια.
Δεν νομίζω πως η σκέψη των ιδρυτικών μελών ήταν αυτή, αλλά ούτε και των περισσοτέρων συλλόγων και της μελισσοκομίας γενικότερα. Ας ελπίσουμε το νέο ΔΣ με την μικρή αλλαγή θα στοχεύσει στην σωστή επαφή των συλλόγων.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και να ευχηθώ στο νέο ΔΣ καλή δύναμη, περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση των συλλόγων και πάνω απ΄ όλα όχι διαχωρισμούς των μελισσοκομικών συλλόγων σε Βόρειους και Νότιους γιατί είμαστε όλοι το ίδιο με τους ιδίους στόχους, τα ίδια ενδιαφέροντα και τα ίδια προβλήματα.
Ακόμη και αν κάποιος πιστεύει πως δεν είμαστε ίδιοι θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι, οι Νότιοι έχουν ανάγκη τους Βορείους και το αντίστροφο, άρα ωφελιμιστικά πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτό για να το πετύχουμε πρέπει να το πετύχει πρώτα το συνδικαλιστικό μας όργανο δηλαδή η ΟΜΣΕ .
Για το ΔΣ
Η
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΥ

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009098723063

Δεν υπάρχουν σχόλια: