Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 Σήμερα το μεσημέρι προκλήθηκε φωτιά σε περιοχή Δυτικά της πόλης των Γιαννιτσών(πρωην περιοχή στρατοπέδου ΝΑΤΟ) με κυρίως παλιούρι .

Προκλήθηκαν ζημιές σε ένα κυρίως από τα δύο μελισσοκομεία της περιοχής ειδικά στο μελισσοκομείο το οποίο οι κυψέλες ήταν τοποθετημένες στο χώμα και όχι στα λάστιχα τα οποία παραδόξως δεν αναφλέγησαν(είναι η δεύτερη φορά που το παρατηρώ..) ίσως λόγω του δυνατού αέρα.

Ύποπτα κινείτο  ένα αυτοκίνητο VW-CANDY άσπρου χρώματος

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία με 5 οχήματα και 13 άτομα έλεγξε την φωτιά.
Διενεργείται προανάκριση. από τις 60 κυψέλες υπέστησαν ολοσχερή ζημιά 8-10 κυψέλες του μελισσοκόμου ΜΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ από το Ριζάρι Εδέσσης(59-173)

Δεν υπάρχουν σχόλια: