Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ ΜΕ ΝΕΟΝΙΚΟΤΙΝΟΕΙΔΗ 27.04.2014
Φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκαν(εκλογές!!)και το παίρνουν πίσω, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέγω από τα καταστήματα γεωργικών φαρμάκων ,τα οποία είχαν αναστείλει το προηγούμενο διάστημα τις παραγγελίες συμβατικών σπόρων περιμένοντας το ''μάννα εξ ουρανού(νεονικοτεινοειδή)'' το οποίο τους ''λύνει'' το πρόβλημα με τα σκουλήκια εδάφους .
Τώρα αναγκαστικά θα βάλουν κοκκώδες εδάφους χλωρπυριφώς το οποίο δεν είναι διασυστηματικό.
Ευτυχώς...
22.04.2014.
Σχεδιάζεται από το ΥΠΑΤΤ, η προώθηση-πώληση  από τις εταιρίες για μικρό χρονικό διάστημα μάλλον 10 ημερών για την τρέχουσα περίοδο, των αποθεμάτων σπόρων φυτών μεγάλης καλλιέργειας (βαμβάκι, κλπ) με επένδυση νεονικοτεινοειδών ( GAUCHO,PONCHO,κλπ) που έχουν stock  στις αποθήκες τους.

Υπολογίζεται για το 30% των εκτάσεων.

Οι πιέσεις των εταιριών αποδίδουν…
Πρέπει να ενεργοποιηθούμε ΑΜΕΣΑ…

2 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

πληροφορήθηκα ότι,επιστήμονας αδελφός,είναι έτοιμος να ξεκινήσει τεχνική σπερματέγχυση.
Θέλω να ενημερώσω ότι επειδή στην Μακεδονία η άνοιξη είναι όψιμη,μπορώ να τον φιλιξενήσω στο μελισσοκομείο μου στην Νάξο........

ΥΓ χρόνια πολλά και καλή επιτυχία!!!

toadstul είπε...

Και ποιος μας λέει ότι οι μεγαλέμποροι δεν κάνανε εισαγωγή μεγάλης ποσότητας σπόρων με γκαουτσο σε εξευτελιστική τιμή και τώρα πιέζουνε με πρόσχημα να σπρώξουν στην αγορά το δήθεν στοκ που έχουνε από προηγούμενες χρονιές για να βγάλουνε υπερκέρδη σε βάρος άλλον!!??
Και για να μαθαίνει και ο κόσμος που μας διαβάζει και δεν ξέρει από σπορά και χωράφια... Η σπορά έτσι και κάνει πώς ανοίγει ο καιρός δεν πρόκειται να διαρκέσει πάνω από δέκα μέρες!!!Δέκα μέρες τους είναι υπεραρκετές για να κάνουνε την δουλεία που σχεδίασαν για την τσέπη τους!!!!