Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΩΝ ΣΕ ΖΕΥΓΗ

Το εφαρμόζει κανείς στην πράξη? Σχολιάστε...

2 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Αξέχαστε αγαπητέ αδελφέ μου Χριστός Ανέστη,χρόνια πολλά με υγεία!!!

πολύ όμορφη μέθοδος,δεν είμαι ακόμη σίγουρος εάν αξίζει το τρέξιμο με τον βασιλικό πολτό,δεν προλαβαίνω να δουλέψω τα μελίσσια όπως θέλω,όπως πρέπει....είναι βέβαια τα χρήματα καλά αλλά δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι με φοβερές μεθόδους.....

Nik Arva είπε...

ανθιμε γεια!!αυτη η μεθοδος σχεδον επιβαλεται στις dadant.σε καλες ανθοφοριες η φωλια 'μπουκωνει'!!!εξαλλου παντα υπαρχουν μελισσια που δεν προλαβαινουν!!!!!! εχει δουλεια αλλα αξιζει.