Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ: ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΦΥΤΟ

3 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

ΑΝΘΙΜΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΉ ΚΟΒΟΥΝ ΞΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΊΑ ΤΟΥΣ ΡΉΜΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΜΟ ΑΦΗΝΟΥΝ, ΜΕΣ ΤΗΝ ΆΝΟΙΞΗ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΘΩΦΟΡΙΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟΡΟΦΟΥΣΑΝ ΡΎΠΑΝΣΗ,ΈΔΙΩΧΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΎΠΙΑ,ΚΑΙ ΔΊΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΛΙ. ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΛΑΣ είπε...

Μαλλον τα κοβουν ασχετοι και επικινδυνοι,δεν νομιζω οτι επιτρεπεται να κοβουν ξυλα απο τους ευκαλυπτους, μαλλον κανουν καποιο ειδος "κλαδεματος" με το φτωχο τους μυαλο...

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Χριστός Ανέστη
Χρόνια Πολλά .