Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ 2012-ΑΘΗΝΑ

Το πρωί του Σαββάτου μετά το τέλος της Ημερίδας Μελισσοκομίας(Μεταλλεία Χρυσού-Δηλητηριάσεις Ερευνών-Έρευνα) Γεωπονικό Πανεπιστημίο επισκέφτηκα το Φεστιβάλ Μελιού με δύο πολύ καλούς φίλους τον Σπύρο Γιαννακόπουλο(δεξιά) και τον Σπύρο Σφήκα.
Συνάντησα επίσης  τους πολύ καλούς φίλους από Πάτρα, τον Θόδωρο Πατσή και τους φίλους του.

 Είχα την τιμή να συναντήσω τον πολύ καλό φίλο και άριστο επαγγελματία, με την οικογένεια του, τον Γερογιάννη Αρίστο-TECNOSETBEE (στην μέση της φώτο).
 Τον θαύμασα για την ακούραστη του όρεξη να παράγει καινούργια προιόντα για την μελισσοκομία, αφουκράζοντας της ανάγκες του Έλληνα μελισσσοκόμου και όχι μόνο.
 Στο πίσω μερος της φωτογραφίας φαίνονται φωτογραφίες από Ελλάδα και εξωτερικό(Αυστραλία, ΗΠΑ, Ισπανία, κπ).
 Του εύχομαι καλές δουλειές με υγεία και προκοπή.

Ο Σπύρος Σφήκας μελετά το πλαίσιο τύπου Νταντάντ (Dadant) 44 cm!!! σε κυψέλη 12 πλαισίων !!! του Ανδρέα Παππά-Πανελλήνιος Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Αφάρμακου Μελισσοκομίας .
  Το ''κόλλησε'' το μικρόβιο της κυψέλης τύπου Νταντάντ (Dadant)!!!

Δυστυχώς η απουσία καλής φωτογραφικής μηχανής δεν μου έδωσε την δυνατότητα για άλλες καλής ποιότητας φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: