Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΙΟΝ ΜΕΛΙΟΥ ΜΕ... ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ!! Κάνοντας βόλτα σε super market, σταματώ πάντα στο ράφι με τα μέλια.
Διαπίστωσα ότι κυκλοφορεί  ...''προϊόν μελιού με κροκό Κοζάνης και με μαστίχα Χίου’’… μια και είναι δύσκολη η συλλογή μελιού από κρόκο και μαστίχα Χίου… η ''επιστήμη'' βρήκε τον τρόπο ανάμιξη με αιθέρια έλαια  και ΕΓΕΝΕΤΟ προϊόν μελιού… θαυμάστε το!!


3 σχόλια:

π. Σπυρίδων Κωνσταντής είπε...

Άνθιμε το θέμα είναι κάπως... τα προιόντα τα είδα και τα δοκίμασα αλλά η προσθήκη ειδικά του κρόκου είναι τραβηγμένη, εντάξει η μαστίχα δεν γίνεται αλλά για το κροκόμελο πιό σωστό είναι να το φτιάξουν οι μέλισσες.

Anthimos Sigoudis-Άνθιμος Σιγκούδης-Γεωπόνος ΑΠΘ-Μελισσοκόμος-Agronomist AUT- Beekeeper είπε...

π. Σπυρίδων, ανησυχώ με την ύπαρξη αυτού του προϊόντος γιατί πάμε προς άλλη κατεύθυνση...

evangelos naxios είπε...

.............έχει και πιστοποίηση......

θα κάνω ανάρτηση για μήνυμα-προσφορά που έλαβα για βασιλικό πολτό.....