Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΑΦΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4015/2011 ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝΜετά από τηλέφωνα πολλών συναδέλφων από άλλους συλλόγους, με το ερώτημα εάν εμπίπτουμε σαν Μελισσοκομικοί Σύλλογοι, στην δικαιοδοσία του νόμου 4015/2011 για τους μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς(τομέας κτηνοτροφίας), με καταληκτική ημερομηνία 21/09/2012, δεν υπάρχει κατηγορηματική ενυπόγραφη ενημέρωση από το Υπουργείο ή άλλο φορέα.

Υπάρχει διαδικασία αλλαγών στον παραπάνω νόμο, σύμφωνα με επικοινωνία με την ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ΠΑΣΕΓΕΣ( με βάση τον νόμο) οι Μελισσοκομικοί Σύλλογοι εμπίπτουν στον νόμο δηλ. θα πρέπει να ενσωματωθούμε σε έναν Αγροτικό Σύλλογο Κτηνοτροφίας(βοοειδών,κλπ) του Καλλικρατικού Δήμου της περιοχής μας.!!!!!!


1 σχόλιο:

markos aliprantis είπε...

Άνθιμε εδώ υπάρχει μόνο ο Αγρ.Συνετ.και αυτός χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά.Σίγουρα δεν θα θέλει κανείς να ενταχθούμε σε αυτόν.