Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της “Kαλύτερης Μελισσοκομικής Ανάρτησης του 2010 σε Ελληνικό Blog”.

Φίλοι μας Very Happy

το φόρουμ μας, ανακοινώνει την διεξαγωγή διαγωνισμού για την ανάδειξη της “Kαλύτερης Μελισσοκομικής Ανάρτησης του 2010 σε Ελληνικό Blog”.

Τα blog που θα εξεταστούν είναι όσο το δυνατόν “όλα” τα εις γνώση μας Ελληνόγλωσσα που περιέχουν μελισσοκομικού ενδιαφέροντος θεματολογία, δηλαδή και αυτά που δεν είναι αποκλειστικά μελισσοκομικά. Έχει συνταχτεί μια σχετική κατάσταση που έχει αναρτηθεί εδώ:

http://melissologia.great-forum.com/forum-f23/topic-t776.htm

(παρακαλούμε εάν έχει παραληφτεί κάποιο blog να μας το γνωρίσετε για να το συμπεριλάβουμε).

Η επιλογή των αναρτήσεων θα γίνει μετά από προτάσεις των μελών του φόρουμ Melissologia H.B.F.. Δηλαδή οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ μπορεί να προτείνει μια ανάρτηση από κάποιο blog για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί αυτή να εκπληρώνει τα παρακάτω κριτήρια… ώστε να υπάρχει μια ομοιόμορφη και χωρίς αδικίες αξιολόγηση.

Προσοχή, η κάθε ανάρτηση θεωρείτε και είναι ανεξάρτητη από τις υπόλοιπες του ιδίου blog και δεν υπολογίζονται ως περιεχόμενο της τα σχόλια των αναγνωστών της ή του δημιουργού της, άσχετα εάν προσφέρουν συμπληρωματικό υλικό σε αυτή.

Προσοχή, όσες αναρτήσεις δεν πληρούν όλους τους παρακάτω όρους αποκλείονται από τη διαδικασία και δεν μπορούν να προταθούν:

1. Το θέμα τους να έχει σχέση με μέλισσες (γίνονται δεκτά και θέματα για είδη μελισσών εκτός της κοινής μέλισσας) ή να είναι μελισσοκομικού ενδιαφέροντος.
2. Όλη η ανάρτηση να είναι πρωτότυπη και πλήρες. Δηλαδή να μην είναι μετάφραση, αναδημοσίευση ή κατά πλείστον επηρεασμένη κλπ από κάπου αλλού.
3. Να έχει αναρτηθεί από 01.01.2010 έως 30.11.2010 σε Ελληνόγλωσσο blog.
4. Να αναφέρει τις πηγές του δανεισμένου υλικού της, π.χ. ότι η φωτογραφία, πίνακας κλπ είναι από την εξής ιστοσελίδα ή βιβλιογραφική πηγή.
5. Να μην περιέχουν πολιτικοποιημένο, διαφημιστικό ή και έντονα συνδικαλιστικό υλικό. Οι αναρτήσεις αυτών των κατηγοριών αποκλείονται από το διαγωνισμό.
6. Το κείμενο πρέπει να είναι προσεγμένο με σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας. Ανορθόγραφες αναρτήσεις καθώς και όσες περιέχουν ύβρεις και ακατάλληλο για ανηλίκους υλικό αποκλείονται από το διαγωνισμό.
7. Να μην προτείνουν την χρήση απαγορευμένων για την μελισσοκομεία αγροχημικών συσκευασιών ή μεθόδους μη ορθής μελισσοκομικής πρακτικής.

Στα θετικά μιας ανάρτησης θα θεωρείτε η επικαιρότητας της (σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευση της πάντα), η άρτια και πλήρες παρουσίαση της, το φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει το κείμενο, οι σωστές παραπομπές (links), η ποιότητα γραφής του κειμένου και η γενική και καλαίσθητη παρουσίαση της. Στα θετικά, αλλά με μικρή επιρροή θα λογίζεται το όλο προφίλ/παρουσιαστικό του blog.
Ως αρνητικό μιας ανάρτησης θα θεωρείτε το παραπανίσιο υλικό που την κάνουν κουραστική και δυσανάγνωστη.

Με βάση τα παραπάνω ίσως δεν είναι και πάρα πολλές οι αναρτήσεις που θα διαγωνιστούν… ο στόχος του διαγωνισμού δεν είναι να αναδείξει την ποσότητα… αλλά να συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας των Ελληνικών μελισσοκομικών αναρτήσεων στα blog. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείτε η διοργάνωση ενός τέτοιου διαγωνισμού και είναι σίγουρο πως θα έχει δυσκολίες… αλλά ελπίζουμε το αποτέλεσμα της να έχει τόσα πολλά θετικά που να άξιζε ο κόπος μας και να αποτελέσει αφετηρία για την ετήσια διοργάνωση του.

Εάν έχετε να προτείνετε μια ανάρτηση για τον διαγωνισμό, τότε αντιγράψτε το link της και στείλτε το απευθείας με προσωπικό μήνυμα (π.μ.) την διαχείριση του φόρουμ και συγκεκριμένα το προφίλ Melissologia http://melissologia.great-forum.com/profile.forum?mode=viewprofile&u=1 με την ένδειξη «Διαγωνισμός blog 2010» καθώς επίσης εάν έχετε κάποιες παρατηρήσεις ή σχόλια.

Η υποβολή προτεινόμενων προς το διαγωνισμό αναρτήσεων λήγει την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 9 το πρωί.


Σημείωση Melissologia H.B.F. παρακαλούμε για την αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής σε άλλα μέσα του διαδικτύου για την πληροφόρηση σχετικά με το διαγωνισμό όσο περισσότερων μελισσόφιλων γίνεται.
melissologia H.B.F.

Δεν υπάρχουν σχόλια: