Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 19 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάρθηκε η απόφαση ,απλώς δεν κοινοποιήθηκε ακόμη στα κατά τόπους γραφεία του ΕΛΓΑ , η απόφαση για επιδότηση για απώλεια παραγωγής για το έτος 2007, πληροφορίες στα κατά τόπους Κέντρα Μελισσοκομίας. Για την Δυτική Μακεδονία, τηλ 23810-23550.http://kentromelissokomiasditikismakedonias.blogspot.com

Πληροφορίες στους κατα τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, στους Δήμους της περιοχής σας, η προθεσμία είναι μάλλον μέχρι 8-9 Σεπτεμβρίου.

3 σχόλια:

b. kalamiotis είπε...

ελπιζω να μην αφορα μόνο αυτους που έχουν πάνω απο 150 μελ. γιατί ζημιά όλοι πάθαμε

melisettas είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΕΤΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΘΑΜΕ ΖΗΜΙΕΣ

Despoina Papadopoulou είπε...

Ελπιζω να αποζημιωθηκατε

fotovoltaika times