Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Πρώτα απ'όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Παίρνοντας αφορμή το τηλεφώνημα προβληματισμού και αγωνίας του μελισσοκόμου και φίλου Μ Κ από το Κρανίδι Πελοποννήσου σχετικά με την έξαρση Ευρωπαϊκής Σηψιγονίας στην περιοχή της Αχαΐας-Πύργου, θα ήθελα με την σύμφωνη γνώμη του, να κοινοποιήσω την συνταγή που έκανε σε 10 μελίσσια.

Πήρε 1 λίτρο νερό και 500 gr ζάχαρη, τα έκανε σιρόπι και πρόσθεσε 1ml Betadine(Μπεταντίν) και 1ml μαύρο ιώδιο από το φαρμακείο και το μίγμα το τάισε στα μελίσσια, σε διάστημα μιας βδομάδας διαπίστωσε θεαματικά αποτελέσματα.

Θα ήθελα να κάνει ο καθένας τα πειράματα του και να τα κοινοποιεί καλή ώρα όπως ο Κοσμάς έτσι ώστε να μπορούμε να προστατευτούμε ,όσο είναι δυνατόν από τις ασθένειες , τώρα που δεν υπάρχουν επίσημα φάρμακα και κανείς από την επίσημη πολιτεία, δυστυχώς, δεν παίρνει θέση στο ζήτημα.

5 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Σωστό είναι αυτό που λές Άνθιμε αλλά μήπως και βρούν τίποτε στο μέλι αν το εξετάσουν;Αυτό με το betadin το έχω ακούσει και για την θεραπία της ασκοσφαίρωσης.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΜΑΡΚΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΜΕΛΙΤΟΕΚΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΟΕΚΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΥΓΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ.

david santos είπε...

I loved this post and this blog.
Have a nice day

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Ανθιμε καλησπέρα.
Εχω δύο ερωτήσεις:
1.Ποιά ποσότητα σιροπιού έδωσε σε κάθε μελίσσι;
2.Ποιάς δυναμικότητας ήταν κατά μέσο όρο τα μελίσσια του;
Πιστεύω πως είναι απαραίτητο να διευκρινισθούν τα ανωτέρω για να μπορεί ο καθένας με παρόμοιο πρόβλημα να δοκιμάσει αυτή την μέθοδο,ώστε να έχουμε και άλλα συγκριτικά αποτελέσματα ως προς την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου.
Οσο για τις παρατηρήσεις του Μάρκου οι απαντήσεις σου ως προς τους χειρισμούς κατά την διάρκεια της θεραπείας ήταν πειστικές,αλλά θα έπρεπε όμως σε μία τέτοια περίπτωση να ακολουθήσουν και εργαστηριακοί έλεγχοι σε συνεργασία με το μελισσοκομικό κέντρο της περιοχής,για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Unknown είπε...

Τι εγινε τελικα? Ειχε αποτελεσμα?

fotovoltaika ylika