Πιστεύω ακράδαντα ότι το μελισσοκομικό υλικό(είδος κυψελών π.χ. Ντανταντ)
και μελισσοκομικές τεχνικές είναι οι βασικοί παράγοντες αύξησης της παραγωγής.
Δεν μπορεί σχεδόν όλοι στην Ευρώπη να έχουν κυψέλες Dadant και παραλλαγές της(28,5-32 cm ύψος πλαισίων) και σχεδόν όλοι μισά πατώματα και εμείς να κοιμόμαστε….
το μελίσσι θέλει....ΤΑΒΑΝΙ!!!
...χωρίς συνδετηρες!!!
Δεν μπορεί σχεδόν όλοι στην Ευρώπη να έχουν κυψέλες Dadant και παραλλαγές της(28,5-32 cm ύψος πλαισίων) και σχεδόν όλοι μισά πατώματα και εμείς να κοιμόμαστε….
το μελίσσι θέλει....ΤΑΒΑΝΙ!!!
...χωρίς συνδετηρες!!!
1 σχόλιο:
αδελφέ επιστήμονα !!!!!!
Δημοσίευση σχολίου