Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ η DEPRON-Η ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ?


Το Reflectix είναι μια ανακλαστική μόνωση πολλαπλών στρώσεων το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από εξωτερικές στρώσεις φύλλων αλουμινίου υψηλής καθαρότητας (99,9%), επικαλύπτουν μία ισχυρή στρώση Air Bubble Film (φυσσαλίδων αέρα), που αντανακλούν το 97% της θερμότητας που μεταφέρεται δια της ακτινοβολίας.

Τα μεγαλύτερα ποσά θερμότητας στη φύση (όπως π.χ. η ηλιακή θερμότητα) μεταφέρονται δια της ακτινοβολίας. Τα κοινά αφρώδη θερμομονωτικά προϊόντα όντας μη αγώγιμα, σταματούν τη μεταφορά θερμότητας δια της επαγωγής αλλά αποτυγχάνουν να σταματήσουν την μεταφορά διά της ακτινοβολίας. Το Reflectix αποτελούμενο από 2 στρώσεις υψηλής καθαρότητας αλουμινίου, που διατηρούν ικανή απόσταση μεταξύ τους( 3 mm), αντανακλά το 97% της ακτινοβολίας επιτυγχάνοντας ύψιστα θερμομονωτικά αποτελέσματα.

Ιδανικό για θερμομόνωση κεραμοσκεπών, μεταλλικών κτιρίων, τοιχοποιίας, ξύλινων δαπέδων.

 Ρολό 1,20 πλατος  Χ 50 m μηκος: κοστος 208 ευρω. πληροφοριες 6937 475357
                                         


 Ξεκίνησα μια προσπάθεια-πείραμα για να βρεθεί, εάν μπορεί, μια λύση στο πρόβλημα της απώλειας θερμότητας τον χειμώνα και της περίσσειας θερμότητας το καλοκαίρι.
Επένδυσα το καπάκι Αυστραλίας ,γνωστό για την περίσσεια απώλειας θερμότητας τον χειμώνα,1,2

Α μόνο εσωτερικά 57 χ 48 cm

Γ μόνο εσωτερικά 60,5 χ 52  cm με ''γύρισμα'' για καλύτερη μόνωση??

Β  πάνω απο το κηρόπανο 48 χ 40 cm











Δ με το υλικό DEPRON πάχος  5 mm

Το Depron είναι ένα σχετικά καινούργιο θερμομονωτικό υλικό που διατίθεται σε φύλλα πάχους 2-6 mm και διάφορα χρώματα και έχει χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ στην κατασκευή αερομοντέλων!!!!.
Διατίθεται σε φύλλα πάχους 3 και 6 mm και χρώμα άσπρο.

 Οι διαστάσεις των φύλλων είναι 125Χ80 cm. Η τιμή είναι κοντά στα 3-4€ ανά φύλλο.

DEPRON 30 mm- 60 mm  Σ Θ Α : 0,030
FIBRAN 18mm-60mm    ΣΘΑ 0,033

 http://www.fibran.gr/files4users/images/FIBRANxps/Application_table.png










Θα γινουν μετρησεις με θερμοκαμερα και βλέπουμε.....

4 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

επιστήμονα αδελφέ!!!!!

Λαζαρος Δ. είπε...

Ανθιμε χρονια πολλα και καλη χρονια,εγω εβαλα στα δικα μου μελισσια την αντανακλαστικη μεμβρανη σταθερα στο καπακι και πανω απο το κεροπανο. Δοκιμασε και αυτην την περιπτωση αν μπορεις.

Ανώνυμος είπε...

Άνθιμε δεν έγιναν ακόμα οι μετρήσεις?

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα η μεμβρανη το καλοκαιρι πρεπει να αφαιρειται η να παραμένει;