Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΡΥΓΟ!!! ΣΕ ΚΥΨΕΛΕΣ ΝΤΑΝΤΑΝΤ με μισά πατώματα

6 σχόλια:

Koutsoukos Kostas είπε...

τέτοια βάζεις και θα περάσουμε στις dadant πάλι. Άξιος ο φίλος, αλλά προφανώς αυτά δεν τα κάνουν οι dadant από μόνες τους... θέλουν και μελισσά καλό.

evangelos naxios είπε...

Αριστα!!

evangelos naxios είπε...

Αριστα!!

nik arva είπε...

φιλε κωστα ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!δε ξερω για το μελισσα, τα μελισσια παντως "ξυριζουν"!!!!τρομεροι πλυθησμοι φιλε κωστα!!

nik arva είπε...

ευαγγελε ευχαριστω!!

Voti είπε...

Απλή λογική πιο εύκολα σφραγίζουν τα μικρά πλαίσια του μελιτοθαλάμου... Κέρδος χρόνου!! Απλά κόστος για τους μελισσοκόμους να αγοράσουν αυτους τους ορόφους... Μπορεί να γίνει σταδιακή αντικατάσταση στις καινούργιες κηψέλες που φτιάχνει!!