Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ...ΠΑΛΙΟΥΡΙ!!!

 Ουράνιο τόξο δυτικά των Γιαννιτσών


Ελπίζουμε να ''δώσει'' και να ξελασπώσουμε από τις πολλές βροχές του προηγούμενου 15 πενθήμερου που ''έκλεισαν'' τα μελίσσια μέσα και ''έφαγαν'' ολα τους τα αποθέματα μελιού...

φώτο. 12/05/2014
 Τα μεταφυτευόμενα φυτά Ακονιζιάς από Χαλκιδική και Βέροια είχαν 100 % επιτυχία στην περιοχή των Γιαννιτσών.
 Ελπίζουμε με την προσπάθεια αυτή να βοηθησούμε την επέκταση του μελισσοκομικού αυτού φυτού στον Νομό Πέλλας γενικότερα, στον οποίο απουσιάζει!!!
Κοινό φυτό αλλού στα μέρη μας όμως απών.


Μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που αξίζει συγχαρητήρια

Π. Χασιλίδης1, Ν. Γρηγοριάδης2, Δ. Τσαγκουρίδου1, Σ. Γρηγοριάδης31Δασαρχείο Έδεσσας , Διοικητήριο 5οςόροφος 58200 Έδεσσα,hasp68@gmail.com
2Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, 57006 Βασιλικά Θεσσαλονίκης,

Δεν υπάρχουν σχόλια: