Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗΚαλούνται οι φίλοι μελισσοκόμοι από όλοι την Μακεδονία-Θράκη και όχι μόνο, να τιμήσουν με την παρουσία τους το αίτημα όλων  για την ζωή και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Δεν πρέπει να λείπει κανείς.


“ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ’’
  
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ  ξεκίνησε από την Χαλκιδική(315.000 στρέμματα) και θα υπάρξει συνέχεια  στο Κιλκίς (Πάϊκο-Κρούσια)(150.000 στρέμματα), Σέρρες, Καβάλα, Θράκη(Πέραμα, Σάπες) .
 
Στο παρακάτω ιστολόγιο http://beegoldorbegold.wordpress.com  θα γίνεται ενημέρωση του μελισσοκομικού κόσμου και του ευρύτερου κοινού για τις επιπτώσεις της μεταλλευτικής δραστηριότητας εξόρυξης χρυσού,στην μελισσοκομία, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.
 Στόχος είναι να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, με τρόπο διαφορετικό απ'ότι μέχρι τώρα.
Συνεργαζόμενα ιστολόγια:
http://antigoldgreece.wordpress.com/
http://nogoldthess.espivblogs.net/
http://www.nomines.org/
http://acanthos.blogspot.gr/
http://ierissiotes.blogspot.gr/
http://enpoarneas.blogspot.gr/
http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr/
http://ierissos.blogspot.gr/
http://metalleiastop.blogspot.gr/
http://revenikia.blogspot.gr/
http://xristhrakstop.blogspot.gr/
http://soshalkidiki.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: