Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

«Μεταλλευτικές δραστηριότητες και επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία».


 Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρουπόλεως, αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες των κατοίκων του τόπου μας, για το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας που αφορά την εξόρυξη χρυσού, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-ημερίδα με θέμα: «Μεταλλευτικές δραστηριότητες και επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία».
          Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επιστημονική και αντικειμενική ενημέρωση των ενδιαφερομένων χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες ή ενέργειες που εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα.
Στην εκδήλωση συμμείχαν εξειδικευμένα μέλη ΔΕΠ του Αριστοτελείου και Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο του Νομού Έβρου και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
          Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση και τεκμηριωμένες διευκρινίσεις στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
          
Υ.Γ. Επισυνάπτεται κατάλογος των ομιλητών και η θεματολογία.
Αλεξανδρούπολη, 11-3-2013
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Καθηγητής Θ. Δημητρίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: