Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ 1234-2007


Αγαπητοί συνάδελφοι
 
λόγω της μικρής συμμετοχής στο online ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση του κανονισμού, η εταιρεία που έχει αναλάβει την αξιολόγηση το μετέφρασε στα ελληνικά και μας ζήτησε να το ξαναστείλουμε.
 
Θα μπορούσατε να κάνετε άλλη μια προσπάθεια να συμπληρωθούν μερικά ερωτηματολόγια από φορείς ή μελισσοκόμους της περιοχής σας; Η όλη διαδικασία είναι ένα τέταρτο της ώρας ανά ερωτηματολόγιο.
 
Το αντίστοιχο link είναι το ακόλουθο: https://www.surveymonkey.com/s/ZHHVBX7  και νέα προθεσμία η 25η Ιανουαρίου. Εάν κάποιος το έχει ήδη  συμπληρώσει στα αγγλικά δεν χρειάζεται να το ξανακάνει. Αν υπάρχουν απορίες επικοινωνήστε με την κ. Ζώτου στο e-mail vzotou@deloitte.com
 
Από το γραφείο της ΟΜΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: