Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΡΙΕΣ... Απορία φίλου μελισσοκόμου.

Τρύγησε από  1 γεμάτο πλαίσιο με μέλι σγραγισμένο  από 10 κυψέλες και επειδή βιαζόταν να φύγει, τα τοποθέτησε σε όροφο σε ένα δυνατό μελίσσι , μετά από 15 ημέρες πήγε να πάρει το πάτωμα με το μέλι και το είχανε καταναλώσει εξολοκλήρου!!! 

Τι άραγε συνέβη?

Μια παλιά μελισσοκόμος του είπε ότι τα πλαίσια είχαν την μυρωδιά από άλλα μελίσσια....

6 σχόλια:

..μελιΣάκης είπε...

αχταρμάς=διαμετακόμιση φορτίου (από πλοίο σε πλοίο)

MELITASOS είπε...

το θεωρησαν ξένο και οχι αποθηκη τους. Οπότε έφαγαν το ξένο και περίσεψαν το δικό τους.
(προσωπική άποψη)

Thanasis Karoumpalos είπε...

πέρασε κάποιος άλλος και για να μην κουράζει το μελίσσι με περιττές σκέψεις το τι θα κάνει τόσο μέλι το πήρε και το έβγαλε αυτός που δεν βιαζόταν κιόλας .

Unknown είπε...

axaxaxa oraios opoios viazetai ...

Παπαδάκης Αλέξανδρος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι η κυψέλη με το μέλι έπεσε θύμα λεηλασίας αποκλείεται μια κυψέλη να κατανάλωσε σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα τόσο μέλι μάλλον οι μέλισσες πήραν πίσω το μέλι που τους είχε αφαιρεθεί , δικαιοσύνη.

evangelos naxios είπε...

Ωραίο!!!!!

θα πάρω το μέρος του αγαπητού Τάσου...μπράβο σε όλους!