Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ 9-11 / 07 /2012      26-6-2012


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


      Για τα μελισσοκομικά φυτά-τροφοδοσία των μελισσοσμηνών καθώς και για την βασιλοτροφία-παραγωγή βασιλικού πολτού θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να μάθουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες Μελισσοκόμοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
      Επιπλέον θα εκπαιδευτούν στις μεθόδους αντιμετώπισης των κυριότερων εχθρών και ασθενειών των μελισσών, μέσω της ταχύρρυθμης  εκπαίδευσης που θα υλοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας.
   Η εκπαίδευση θα είναι τριήμερη από Δευτέρα 9/7 έως Τετάρτη 11/7/2012, συνολικής διάρκειας 15 ωρών και θα πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες 9 π.μ. έως 2 μ.μ.
  Η ταχύρρυθμη εκπαίδευση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του  ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας ( πρώην ΚΕΓΕ) στο 2Ο χιλιόμετρο Μαυροβούνι-Έδεσσας.
  Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους γεωπόνους του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας κ.Σιδηρόπουλο Μιχαήλ και κ. Θεοχαρόπουλο Ιωάννη στο τηλ. 2381089483.

Δεν υπάρχουν σχόλια: