Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-CODEX ALIMENTARIUS

Προστασία από τη ραδιενέργεια

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: έκθεση σε ακτινοβολία
19 Μαρτίου του 2011, Σχολιασμός από τον Dr. Richard Schulze

Τις τελευταίες 48 ώρες, έχω λάβει εκατοντάδες ερωτήσεις από πελάτες σε όλη την Αμερική, για την πιθανή έκθεση σε ακτινοβολία από την Ιαπωνική πυρηνική καταστροφή.

Τα ερωτήματα αφορούν τη προφυλακτική λήψη ιωδιούχου καλίου (ΚΙ) γενικά και τη φυσική προστασία από την ακτινοβολία.
Καταρχήν, θα ήθελα να πω ότι είχα πολλούς μαθητές στην περιοχή του Τσερνομπίλ κατά την πυρηνική τήξη στις εγκαταστάσεις τους και εργάστηκαν μαζί τους για την προστασία και τη θεραπεία των ασθενών τους. Γι 'αυτό και έχω πολλές χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρία – Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πόση ακτινοβολία έρχεται;
Νομίζω ότι ένα πράγμα που γνωρίζουμε σίγουρα, είναι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, ούτε τις Ιαπωνικές ή τις Αμερικανικές κυβερνήσεις, όταν πρόκειται να πάρουμε ακριβείς πληροφορίες και ενδεχομένως την αλήθεια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο μπορεί να είναι καλύτερη και πιο σωστή πηγή για τις τρέχουσες πληροφορίες.

Όσον αφορά τους Ιάπωνες προμηθευτές πυρηνικής ενέργειας, ξέρουμε ότι είναι εντελώς ψεύτες. Τα στελέχη των πυρηνικών εργοστασίων τους, έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παραποίηση της ασφάλειας των πυρηνικών εγκαταστάσεων και την αναφορά των περιστατικών, σε σημείο που η Ιαπωνική κυβέρνηση έχει κλείσει όλους τους πυρηνικούς σταθμούς ανά χρονικά διαστήματα.
Και η Αμερικανική κυβέρνηση έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν στις εγκαταστάσεις παρακολούθησης, καθώς και στην αναφορά περιστατικών όπως αυτό και ακόμα υποβαθμίζει καταστροφές για αποφυγή πανικού και έχουν βρεθεί "εντελώς ψεύτες" σε άλλες περιπτώσεις. Έτσι, εφόσον ιδιωτικές επιχειρήσεις και κυβερνητικοί οργανισμοί είναι γνωστό ότι παραποιούν, συγκαλύπτουν πληροφορίες και ψεύδονται, θα ήθελα να πω ότι εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν που δίνει τις τρέχουσες πληροφορίες.
Και πάλι, θα ψάξω στο διαδίκτυο και προσπαθήστε να βρείτε τη δική σας αλήθεια, η οποία πιθανότατα βρίσκεται κάπου μεταξύ του υστερικού πανικού της μέρας καταστροφής και τα ψέματα των Ιαπωνικών επιχειρησιακών στελεχών.

Τι είναι το ραδιενεργό νέφος;
Το ραδιενεργό νέφος είναι σαν ραδιενεργή σκόνη. Μετά τις ραδιενεργές εκρήξεις, τα ραδιενεργά σωματίδια προσκολλούνται στη βρωμιά και τη σκόνη και κυκλοφορούν στον αέρα και στην προκειμένη περίπτωση έχουν μεταφερθεί από τους ανέμους από την Ιαπωνία έως την Αμερική. Ο απλός λόγος που αποκαλείται νέφος, είναι επειδή αυτό το είδος της σκόνης κυριολεκτικά πέφτει από τον ουρανό πάνω μας. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι άνεμοι θα φέρουν αυτό το νέφος σε όλες σχεδόν τις περιοχές του πλανήτη. Αν υποψιάζεστε ότι το ραδιενεργό νέφος έφτασε σε επιβλαβή επίπεδα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα.

Υπάρχουν δύο σημαντικοί τρόποι που το ραδιενεργό νέφος μας μολύνει, εξωτερικά και εσωτερικά.

# 1 Για προστασία από την εξωτερική επιμόλυνση, μείνετε μέσα, αναπνέεται καθαρό αέρα και καλυφτείτε.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το ραδιενεργό νέφος σκόνης ή τη μόλυνση, είναι απλώς να παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους. Κρατήστε τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστές για να αποφευχθεί η άμεση μόλυνση από τη «σκόνη» στο σώμα σας. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορείτε ακόμη και προσωρινά, να σφραγίσετε το σπίτι με πλαστικά καλύμματα και κολλητική ταινία, ειδικά αν περνά ένα συμπυκνωμένο ραδιενεργό σύννεφο.
Αν είστε έξω, καλύψτε το κεφάλι και τα μαλλιά σας, φορέστε ένα μαντίλι ή μάσκα για τη σκόνη πάνω από το στόμα σας και καλυφτείτε με ρούχα όσο το δυνατόν περισσότερο. Στη συνέχεια, το συντομότερο δυνατόν, αφαιρέσετε όλα αυτά τα ρούχα και τρίψτε το δέρμα σας με βούρτσα, σαπούνι και νερό . Εάν η έκθεση είναι ακραία, συνιστάται επίσης να κόψετε τα μαλλιά σας.

# 2 Για την προστασία από την εσωτερική μόλυνση, προσέχετε τι αναπνέεται, τι τρώτε και τι πίνεται.
Η εσωτερική μόλυνση προέρχεται από την εισπνοή του αέρα και τη λήψη τροφίμων και ποτών, που έχουν μολυνθεί με τη ραδιενεργό σκόνη.
Όσον αφορά την αναπνοή σε ραδιενεργό σκόνη, θα πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας, αναπνέοντας μέσω μάσκας για τη σκόνη ή μάσκας με φίλτρο, ή τουλάχιστον ένα μαντήλι.
Όσον αφορά τα τρόφιμα, ένα πράγμα που έχουμε μάθει από το παρελθόν των πυρηνικών περιστατικών, είναι ότι το ένα νούμερο τρόφιμο που ήταν πάντα υπεύθυνο για το 98% της κατανάλωσης της ραδιενεργούς σκόνης, είναι το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Έτσι δεν καταναλώνουμε γάλα ή γαλακτοκομικά προϊόντα.
Μόνο το 2% περίπου της ραδιενεργούς σκόνης, λαμβάνεται με τη τροφή από όλες τις άλλες πηγές τροφίμων . Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, έχουν αποδειχθεί ότι έχουν τις υψηλότερες συγκεντρώσεις ραδιενέργειας, μετά τη μόλυνση.
Τούτου λεχθέντος, είναι εξαιρετικά σημαντικό να πλένετε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά σας, ακόμη και βιολογικής καλλιέργειας, διότι κάθε τρόφιμο μπορεί να εκτεθεί στη ραδιενεργό σκόνη. Έτσι, το πλύσιμο όλων των τροφίμων με σαπούνι, νερό και μια βούρτσα τριψίματος είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αυτό θα αφαιρέσει τη ραδιενεργό σκόνη.
Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το νερό που καταναλώνετε είναι εμφιαλωμένο, (πριν από το ατύχημα) ή καθαρισμένο. Ένα καλό φίλτρο νερού, είναι ιδανικό για τέτοιου είδους έκτακτη ανάγκη.

Πρέπει να πάρω ιωδιούχο κάλιο (KI);
Εκτός αν υψηλού επιπέδου έκθεση είναι επικείμενη, υποτιθέμενη ή επιβεβαιωμένη, δεν θα γεμίσω το σώμα μου με αυτό.

Αφότου ο θυρεοειδής σας αφομοιώνει ιώδιο ως τροφή για να λειτουργήσει και να κατασκευάσει τις θυρεοειδείς ορμόνες σας και δεδομένου ότι το ραδιενεργό νέφος είναι εν μέρει ιώδιο131, ο θυρεοειδής σας θα καταβροχθίσει αυτό το ραδιενεργό ιώδιο. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί.
Η ιδέα είναι ότι εάν γεμίσετε το σώμα σας με μη-ραδιενεργό ιώδιο και ο θυρεοειδής σας είναι ήδη γεμάτος, δεν θα μπορέσει να απορροφήσει άλλο ιώδιο, συμπεριλαμβανομένου του ραδιενεργού ιωδίου από το νέφος και ελπίζουμε ότι θα περάσει μέσα από το σώμα σας ακίνδυνα και θα εξαλειφθεί. Και ένας από τους τρόπους για να γεμίσετε το σώμα σας με το ιώδιο, είναι με τη χρησιμοποίηση ιωδιούχου καλίου (KI).

Όσο για τη λήψη υψηλών επίπεδων ιωδίου, δεν συνιστάται και μπορεί να είναι δηλητηριώδης, ακόμη και θανατηφόρα.
Όλες οι ερωτήσεις σας σχετικά με αυτό, μπορούν να απαντηθούν στο http://emergency.cdc.gov/radiation/ki.asp
που είναι η ιστοσελίδα του κέντρου ελέγχου ασθενειών, στην οποία περιλαμβάνει δόσεις και όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τη θεραπεία με ιωδιούχο κάλιο.
Και πάλι, ΔΕΝ θα το καταναλώσω, εκτός αν η έκθεση υψηλού επιπέδου είναι επικείμενη, υποτιθέμενη ή επιβεβαιωμένη.

Υπάρχουν φυσικά τρόποι να γίνει αυτό, αντί για ιωδιούχο κάλιο; Ναι!
Πολλά βότανα είναι πλούσιες πηγές ιωδίου, ιδίως τα φύκια. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι τα φύκια Kelp (φαιοφύκη της τάξης των λαμιναριωδών, από τη στάχτη τα οποία λαμβανόταν ιώδιο), είναι η υψηλότερη πηγή τροφής φυτικού ιωδίου, στη πραγματικότητα το Dulse (ροδυμενία, ροδοφύκος) έχει διπλάσια ποσότητα ιωδίου από τα φύκια Kelp, μαζί με κάθε γνωστό μέταλλο, καθώς μεγαλώνει στον ωκεανό. Για αυτό χρησιμοποιώ το ιώδες ροδοφύκι ως ένα από τα συστατικά μου στην σούπερ τροφή μου superfood Plus. Και παρόλο που μια κανονική μερίδα αυτών των τροφίμων περιέχει εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες ιωδίου, εξακολουθεί να είναι περίπου 300 φορές μικρότερη από τη μαζική δόση του ιωδιούχου καλίου που χρησιμοποιείται για να γεμίσει και να κορεστεί ο θυρεοειδής σας με ιώδιο.

Έτσι, ενώ μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας φυσικές πηγές από φύκια, λόγω του πολύ χαμηλότερου ποσού του ιωδίου, δεν θα ήταν αποτελεσματικό, άλλοι ερευνητές πιστεύουν ότι το ιώδιο από τα λαχανικά της θάλασσας, είναι πολύ πιο βιο-διαθέσιμο και θα αφομοιωθεί ευκολότερα και ως εκ τούτου θα να είναι πιο αποτελεσματικό. Άρα μια χαμηλότερη δόση, μπορεί να είναι αποτελεσματική για να εμποδίσει την απορρόφηση του ραδιενεργού ιωδίου.
Επίσης οφείλω να δηλώσω, ότι δεν υπήρξε καμία ουσιαστική δοκιμή που να έχω δει ποτέ, για χρήση χαμηλότερων δόσεων από φυτικές και οργανικές πηγές τροφών ιωδίου, όπως τα φύκια, σε αντικατάσταση του ιωδιούχου καλίου, για την πρόληψη της τοξικής απορρόφησης του ραδιενεργού ιωδίου131.

Τώρα, ορισμένοι μη βοτανικοί άνθρωποι μπορεί να διαμαρτυρηθούν στην ιδέα της φόρτωσης του σώματος με Superfood Plus ή στο τρέξιμο στο κατάστημα υγιεινής διατροφής για φύκια, πιστεύοντας ότι αυτή η χαμηλότερη δόση δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική, για αυτό ακούστε .

Κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης του πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ, είχα μαθητές που δεν είχαν καθόλου διαθέσιμο ιωδιούχο κάλιο στις κλινικές τους, έτσι αντί για αυτό ζωγράφισαν τα μέρη τους σώματος των ασθενών με ιώδιο βάμμα, μερικοί ακόμα και με τα βάμματα μου από μαύρη καρυδιά και φύκια που είναι πλούσια σε ιώδιο. Τα σώματά τους αφομοίωσαν το ιώδιο μέσω του δέρματος και ο θυρεοειδής τους ήταν προστατευμένος. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αυτοί, κατέληξαν να έχουν ακριβώς τα ίδια χαμηλά επίπεδα πρόσληψης ραδιενέργειας στον θυρεοειδή τους, όπως η ομάδα που πήρε το ιωδιούχο κάλιο. Στην πραγματικότητα, μετά από αυτό το περιστατικό, έχω δει σε άλλες μελέτες που αποδεικνύουν ότι το βάψιμο με βάμμα ιωδίου πάνω σε μικρές περιοχές του σώματός σας, όπως το χέρι ή η επιγονατίδα, (μερικές μάλιστα τόσο μικρές όσο ένα ασημένιο δολάριο) ήταν ίσο με τη λήψη ιωδιούχου καλίου, στο μπλοκάρισμα της απορρόφηση της ραδιενεργού σκόνης από το θυρεοειδή σας.
Τώρα λοιπόν, οι άνθρωποι δεν γελούν πια στην ιδέα της Superfood Plus και των φυκιών και σίγουρα όλα αυτά είναι καλύτερο από το τίποτα.

Ποια άλλα φυσικά προληπτικά μέτρα πρέπει να σκεφθείτε;
Μετά το βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άμεση σχέση μεταξύ:

Α) του μεγέθους της δηλητηρίασης από την έκθεση στη ραδιενεργό σκόνη
β) τη συχνότητα που το άτομο είχε μια μετακίνηση εντέρων
γ) το βαθμό της αρρώστιας από την ακτινοβολία που ένα πρόσωπο ανάπτυξε.

Ο λόγος για αυτό είναι απλός. Όταν καταναλώνετε τρόφιμα που έχουν ραδιενεργό μόλυνση και αυτή η τροφή βρίσκεται στο σώμα και το έντερο σας για ημέρες ή μια εβδομάδα, αυτό σας δίνει πολύ περισσότερο χρόνο έκθεσης στη ραδιενεργό σκόνη και συνεπώς, η ακτινοβολία κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Αντιθέτως, εάν το έντερό σας δουλεύει αποβαλόντας τη τροφή 2 ή 3 φορές την ημέρα, αυτό σας δίνει πολύ λιγότερο χρόνο έκθεσης στη ραδιενεργό σκόνη. Έτσι είναι κατανοητό γιατί κρατώντας τα έντερά σας ενεργά, κρατάτε έξω τη ραδιενεργό σκόνη και δεν μένει μέσα στο σώμα σας.

Δεύτερον, μετά τη πυρηνική τήξη της μονάδας παραγωγής ενέργειας του Τσερνομπίλ, η πηκτίνη μήλου χρησιμοποιήθηκε εκτενώς για την εξαγωγή της ακτινοβολίας από τους οργανισμούς των ανθρώπων και τα έντερά τους, όπως έχει αποδειχθεί ότι αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένης της ραδιενεργής σκόνης και τα σωματίδια, ακόμα και το στρόντιο 90.Η δράση αυτή αποδείχθηκε ότι αποτρέπει σημαντικά τη ζημιά και την ασθένεια, που θα μπορούσε να έχει προκληθεί, από την έκθεση στην ακτινοβολία και τη μόλυνση.

Έτσι, στην πρώτη υπόθεση, ότι μπορεί να έχετε φάει μολυσμένα τρόφιμα και να έχετε καταναλώσει ραδιενεργό σκόνη, θα χρησιμοποιούσα αμέσως την φόρμουλα μου για το καθαρισμό των εντέρων και θα σκεφτόμουνα το ενδεχόμενο να κάνω το πλήρες 5-ημερών αποτοξίνωσης εντέρου, πρόγραμμα μου, το οποίο έχει την εντερική Formula # 1, η οποία θα εξακολουθήσει να διεγείρει τα έντερα, για να βεβαιωθείτε ότι καθόλου ραδιενεργή σκόνη δεν είχε χρόνο για να μείνει μέσα στο έντερου σας για να προκαλέσει δηλητηρίαση ή ζημιά. Αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης περιέχει επίσης την εντερική Formula # 2 η οποία περιέχει πηκτίνη μήλου, που αντλεί έξω τη ραδιενεργό σκόνη, καθώς επίσης και το πηλό μπεντονίτη που θα τραβήξει φυσικά έξω τη ραδιενεργό σκόνη.
Για όλους αυτούς τους λόγους, μια καλή αποτοξίνωση εντέρου, είναι το αντίδοτο για την εσωτερική κατανάλωση μολυσμένης ραδιενεργής τροφής.

Τα 10 βήματα πρόληψης μου / Πρόγραμμα Προστασίας
-Μείνετε μέσα, κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα ερμητικά κλειστά
-Να φοράτε μάσκα για τη σκόνη
-Αφαιρέστε αμέσως τα μολυσμένα ρούχα
-Πλυθείτε με σαπούνι, νερό με βούρτσα για το δέρμα
-Μην καταναλώνετε καθόλου γάλα ή γαλακτοκομικά προϊόντα
-Πλύνετε όλα τα φρούτα, λαχανικά ή οποιαδήποτε μολυσμένα τρόφιμα με σαπούνι, νερό και βούρτσα
-Να πίνετε μόνο καθαρό νερό.
-Εκτός αν έκθεση υψηλού επιπέδου είναι επικείμενη, υποτιθέμενη ή επιβεβαιωμένη, μην πάρετε το ιωδιούχο κάλιο
-Γεμίστε το σώμα σας, με φύκια και Superfood Plus και σκεφτείτε να βάψετε μέρη του σώματός σας με λύσεις ιωδίου ή βάμματα.
-Αν υποψιάζεστε οποιαδήποτε εσωτερική μόλυνση, ξεπλύνετε το έντερό σας αμέσως με την αστραπιαία φόρμουλα εντέρου μου και στη συνεχίστε κάνοντας το πλήρης 5-ημερών πρόγραμμα αποτοξίνωσης του εντέρου.

Τέλος, σε αυτή την πρώτη εβδομάδα του blog μου, έχω διακόψει το προγραμματισμένο κανονικό μου πρόγραμμα για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας με αυτή τη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, αλλά ο όγκος των ανησυχιών και των ερωτήσεών σας το απαίτησε. Έτσι κι αλλιώς, περί αυτού είναι το blog, σημερινές απαντήσεις και πληροφορίες και εσείς!

Μία θετική σημείωση είναι ότι, αυτό το περιστατικό στην Ιαπωνία, καθώς και τα προηγούμενα στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι απλά δαπανηρά μαθήματα, ότι η πυρηνική ενέργεια, δεν είναι η ασφαλής μακροπρόθεσμη επιλογή, που πολλοί άνθρωποι μας κάνουν να πιστεύουμε. Ελπίζω ότι το περιστατικό αυτό, θα μας βάλει όλους σε ένα πιο γρήγορο δρόμο, για την ανάπτυξη αναπληρωματικών, ασφαλών, φυσικών και υγιεινών μορφών ενέργειας για τα παιδιά μας.

Ειρήνη--Dr. Schulze

Πηγή: Dr. Richard Schulze blog

Προσπάθησα να μην αλλάξω όσο μπορώ τη μορφή της αρχικής γραφής. Το κείμενο είναι αρκετά μεγάλο και ίσως λίγο κουραστικό, αλλά δίνει τις πληροφορίες και τις απόψεις του Dr. Richard Schulze, που θεωρώ, ότι είναι ίσως ο μεγαλύτερος φυσικός θεραπευτής στο κόσμο. Αν διαβάσετε την ιστορία και τα βιβλία του θα καταλάβετε!

Ένα από τα σλόγκαν του «Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Το βιογραφικό του

Στο διαδίκτυο

Οι φόρμουλές και οι μέθοδοι του

Οι φόρμουλες του δασκάλου του

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Εν δυνάμει δότες οργάνων θα είναι οι πάντες, εκτός αν επιλέξουν να εξαιρεθούν

(φωτ.αρχείου)

Όλοι οι Έλληνες θα είναι στο εξής εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση, σύμφωνα με όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα. Στο ίδιο νομοσχέδιο ρυθμίζονται και οι προϋποθέσεις μεταμόσχευσης οργάνων από ζώντα πρόσωπα όπως και οι τράπεζες βλαστοκυττάρων.

Συγκεκριμένα το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο θανών πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του (εικαζόμενη συναίνεση) με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

Όπως αναφέρεται στο προσχέδιο κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί, μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην μετά θάνατον αφαίρεση οργάνων του, σε ειδικό αρχείο που θα τηρείται στον ΕΟΜ. Η σχετική δήλωσή του θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής.

Επίσης, το νέο προσχέδιο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνονται κατά περίπτωση μεταμοσχεύσεις και από ιδιωτικά νοσοκομεία. Η δυνατότητα για χειρουργική αφαίρεση οργάνων ή μεταμόσχευση δίνεται πλέον σε νοσηλευτικά ιδρύματα - νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλά και ιδιωτικές κλινικές.

Επίσης, από το προσχέδιο προσδιορίζονται με σαφήνεια οι περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να γίνεται αφαίρεση οργάνων από ζωντανό δότη.

Το ζήτημα αυτό που αφορά κυρίως τους νεφρούς, μέρος του ήπατος και άλλα όργανα, επιτρέπει τη μεταμόσχευση από ζώντα δότη μόνο στον ή στη σύζυγό του, σε ασθενή με τον οποίο υπάρχει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, σε συγγενή μέχρι και 4ο βαθμό εξ αίματος και 2ο βαθμό εξ αγχιστείας και σε πρόσωπο που υπάρχει άμεση προσωπική και συναισθηματική σχέση.

Στην τελευταία περίπτωση θα πρέπει να δίνεται ειδική άδεια με δικαστική απόφαση αφού ελεγχθούν όλες οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντα δότη αλλά και η κατάσταση της ψυχικής του υγείας, της ουσιαστικής σχέσης και του συναισθηματικού δεσμού που έχει ο δότης με τον λήπτη.

Σε ό,τι αφορά τις τράπεζες βλαστοκυττάρων θα ιδρύονται στο εξής με απόφαση του υπουργού Υγείας και σύμφωνη γνώμη του ΕΟΜ και θα λειτουργούν αποκλειστικά μόνο σε νοσηλευτικά ιδρύματα, στον Δημόκριτο και στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Στο προσχέδιο προβλέπονται ποινές για όσους με τη δική τους συναίνεση δίνουν όργανά τους προς μεταμόσχευση και πολύ αυστηρότερες ρυθμίσεις του προβλέπουν ακόμη και κάθειρξη δέκα ετών και πρόστιμο 290.000 ευρώ για οργανωμένες ομάδες που συμμετέχουν στη διακίνηση και εμπορία οργάνων.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ

11 χώρες είναι υπεύθυνες για την 97% παγκόσμια παραγωγή ουρανίου

ΚΛΟΠΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ

Τις προηγούμενες μέρες έγινε κλοπή 10 κυψελών,από την περιοχή ΑΝΥΔΡΟ Πέλλας με κωδικό 54-545 του μελισσοκόμου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ , όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλ.6937 030407, υπάρχει αμοιβή.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε κλοπή 10 κυψελών,από την περιοχή Αγροσυκιά Πέλλας με κωδικό 54-229 του μελισσοκόμου Δάλλας , όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλ.2310 217957, υπάρχει αμοιβή.

Είναι κάποιος τσιχλόμαγκας με αγροτικό αυτοκίνητο , το οποίο χωρα δέκα μελίσσια στην πατωσιά, που θα πάει όμως , πίσω έχει η αχλάδα την ουρά......

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σύντομα και με τεχνητά δέντρα

Αντιγράφοντας τη φωτοσύνθεση

«Ο κόσμος του μέλλοντος θα λειτουργεί με φωτοσύνθεση σε τεχνητά φύλλα»
«Ο κόσμος του μέλλοντος θα λειτουργεί με φωτοσύνθεση σε τεχνητά φύλλα»
Ερευνητές του ΜΙΤ ανέπτυξαν ένα «τεχνητό φύλλο» που μιμείται τη λειτουργία της φωτοσύνθεσης στα φύλλα των δέντρων. Η συσκευή, ελπίζουν, θα αξιοποιεί τη λιακάδα πιο αποτελεσματικά από τα σημερινά φωτοβολταϊκά συστήματα.

«Εδώ και δεκαετίες, η ανάπτυξη ενός πρακτικού τεχνητού φύλλου είναι ένα από τα "Ιερά Δισκοπότηρα" της επιστήμης. Εμείς πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε» υπερηφανεύεται ο καθηγητής Ντάνιελ Νοσέρα, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

Στη σημερινή του μορφή, το τεχνητό φύλλο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός νοικοκυριού στις αναπτυσσόμενες χώρες. Στο μέλλον, όμως, θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο αποδοτικό, ανέφεραν οι ερευνητές.

Η συσκευή του MIT, μικρή και λεπτή σαν τραπουλόχαρτο, παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας.

Από τη χλωροφύλλη στο πυρίτιο


Στους χλωροπλάστες των φυτών (τα οργανίδια όπου συγκεντρώνεται η χλωροφύλλη) η ηλιακή ενέργεια αξιοποιείται για την παραγωγή σακχάρων, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Ένα ενδιάμεσο στάδιο αυτής της διαδικασίας είναι η διάσπαση του νερού σε υδρογόνο και οξυγόνο.

Αυτό ακριβώς είναι το στάδιο που μιμείται το τεχνητό φύλλο του MIT: Η συσκευή επιπλέει σε ένα δοχείο με νερό και το διασπά σε υδρογόνο και οξυγόνο. Τα αέρια αυτά διοχετεύονται στη συνέχεια σε μια κυψέλη καυσίμου, όπου αντιδρούν ελεγχόμενα και μετατρέπονται εκ νέου σε νερό, παράγοντας ταυτόχρονα ηλεκτρική ενέργεια.

Ο Δρ Νοσέρα επισημαίνει ότι η εφεύρεση της ομάδας του δεν είναι το πρώτο τεχνητό φύλλο. Μια αντίστοιχη συσκευή είχε παρουσιαστεί πριν από μια δεκαετία στο αμερικανικό Εθνικό Εργαστήριο Ανανεώσιμης Ενέργειας. Δεν μπορούσε όμως να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη κλίμακα, καθώς ήταν κατασκευασμένη από σπάνια και ακριβά υλικά και είχε διάρκεια ζωής μόλις μια μέρα.

Το νέο τεχνητό φύλλο είναι αντίθετα σταθερό και φτηνό. Το κλειδί για την ανάπτυξή του ήταν η ανακάλυψη φθηνών καταλυτών με νικέλιο και κοβάλτιο, οι οποίοι διασπούν εύκολα τα μόρια νερού χωρίς να αλλοιώνονται ή να χάνουν τη δραστικότητά τους.

Τοποθετημένοι με ακρίβεια πάνω σε μια βάση από πυρίτιο, ανάμεσα σε μικροσκοπικά ηλεκτρονικά κυκλώματα, οι καταλύτες αυτοί είναι ήδη «δέκα φορές πιο αποδοτικοί από τη φωτοσύνθεση» υποστηρίζει η ερευνητική ομάδα.

«Η φύση λειτουργεί με φωτοσύνθεση» σχολιάζει ο Δρ Νοσέρα. «Πιστεύω ότι ο κόσμος του μέλλοντος θα λειτουργεί με φωτοσύνθεση σε τεχνητά φύλλα» προβλέπει.

Ο καθηγητής του MIT μπορεί κάλλιστα να έχει δίκιο. Πρόσφατα, εξάλλου, υπέγραψε συμφωνία με τον ινδικό όμιλο Tata, με στόχο τη δημιουργία ενός εμπορικού συστήματος με τεχνητά φύλλα σε διάστημα ενάμισι χρόνου.

Newsroom ΔΟ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ-ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ


META ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SWEET POISON! Πρέπει να το διαβάσετε!


Τον Οκτώβριο του 2001, η αδελφή μου άρχισε να αρρωσταίνει πολύ . Είχε σπασμούς στο στομάχι και κινούταν με δυσκολία. Το περπάτημα γινόταν με μεγάλη δυσκολία... Και έπρεπε να βάζει όλα τα δυνατά της για να σηκωθεί από το κρεβάτι! Πονούσε αφόρητα.

Μέχρι τον Μάρτιο του 2002, είχε υποστεί αρκετές βιοψίες ιστού και μυών και της είχαν δώσει 24 διαφορετικά φάρμακα. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν ποιο ήταν το πρόβλημα . Πονούσε τόσο πολύ και ήταν τόσο άρρωστη που απλά ήξερε ότι πέθαινε.

Έβαλε το σπίτι της, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, ασφάλεια ζωής, κ.λπ. .. στο όνομά της μεγαλύτερης κόρης της, και φρόντισε ώστε τα μικρότερα παιδιά της να είναι εξασφαλισμένα.

Ήθελε επίσης μια τελευταία χαρά, έτσι προγραμμάτισε ένα ταξίδι στην Φλόριντα (βασικά σε μια αναπηρική καρέκλα) για την 22η Μαρτίου.

Στις 19 Μαρτίου, την κάλεσα να ρωτήσω πώς πήγαν οι τελευταίες εξετάσεις της, και είπε ότι δεν βρέθηκε τίποτα, αλλά πίστευαν ότι είχε σκλήρυνση κατά πλάκας.

Θυμήθηκα ένα άρθρο ενός φίλου που μου έστειλε με e-mail και ρώτησα την αδελφή μου αν έπινε σόδα διαίτης; Μου είπε ότι το έκανε. Και πως μάλιστα ετοιμαζόταν να ανοίξει μια εκείνη τη στιγμή.

Της είπα να μην την ανοίξει και να σταματήσει να πίνει το σόδα διαίτης! Της έστειλα στο e-mail της, το άρθρο που ο φίλος μου, ένας δικηγόρος, μου είχε στείλει. Η αδερφή μου μου τηλεφώνησε 32 ώρες μετά από την προηγούμενη τηλεφωνική συνομιλία μας και μου είπε ότι είχε σταματήσει να πίνει σόδα διαίτης και μπορούσε τώρα να περπατήσει!

Οι μυϊκοί σπασμοί εξαφανίστηκαν. Είπε ότι δεν αισθανόταν 100%, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα. Μου είπε θα μιλήσει με τον γιατρό της για το σχετικό άρθρο και θα με πάρει τηλέφωνο όταν θα πάει στο σπίτι.

Ο γιατρός της έμεινε άφωνος! Θα μιλούσε με όλους τους ασθενείς του με ΣΚΠ για να ανακαλύψει εάν κατανάλωναν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες οποιουδήποτε είδους. Με λίγα λόγια, η αδελφή μου είχε δηλητηριαστεί από την ασπαρτάμη στην σόδα διαίτης .... και κυριολεκτικά πέθαινε με έναν αργό και άθλιο θάνατο.

Όταν έφτασε στη Φλόριντα 22 Μαρτίου, το μόνο που έπρεπε να πάρει ήταν ένα χάπι για τη δηλητηρίαση από την ασπαρτάμη! Τώρα είναι καλά και οδεύει προς μια πλήρη ανάκαμψη. Και περπατάει! Δεν είναι σε αναπηρική καρέκλα! Το άρθρο έσωσε τη ζωή της.

Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα? ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Έχω περάσει αρκετές ημέρες δίνοντας διάλεξη στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο με θέμα "ασπαρτάμη" στην αγορά ως "Nutra Sweet", "Equal" και "Spoonful".

Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και ο συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την καλπάζουσα αύξηση.


Σηκώθηκα και είπα ότι ήμουν εκεί για να μιλήσω σχετικά με αυτό ακριβώς το θέμα. Θα σας εξηγήσω γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη:
Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση ... Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.

Πολλοί άνθρωποι είχαν διαγνωστεί κατά λάθος ότι πάσχουν από ΣΚΠ. Παρά το γεγονός ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι αιτία θανάτου, η τοξική μεθανόλη είναι!

Ο Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος έχει γίνει σχεδόν ανεξέλεγκτoς, όπως και η σκλήρυνση κατά πλάκας, ιδίως με την κατανάλωση Diet Coke και Pepsi .

Τα θύματα συνήθως δεν γνωρίζουν ότι η ασπαρτάμη είναι ο ένοχος. Συνεχίζουν τη χρήση της - ερεθίζουν το λύκο σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται η κατάσταση απειλητική για τη ζωή τους. Έχουμε δει ασθενείς με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο να γίνονται ασυμπτωτικοί αμέσως μόλις σταματήσουν την κατανάλωση διαιτητικής σόδας.

Σε αρκετές περιπτώσεις από αυτούς που διαγνώστηκαν με σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περισσότερα από τα συμπτώματα εξαφανίζονται. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις όπου η απώλεια όρασης εξαφανίστηκε και η απώλεια ακοής βελτιώθηκε αισθητά.

Αυτό ισχύει επίσης για τις περιπτώσεις των εμβοών και η ινομυαλγία.

Κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης, είπα, «Αν χρησιμοποιείτε ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful κ.λπ.) και υποφέρετε από συμπτώματα ινομυαλγίας , σπασμούς, πόνους, μούδιασμα στα πόδια, κράμπες, ίλιγγο, ζάλη, πονοκέφαλο, πόνο στις αρθρώσεις, ανεξήγητη κατάθλιψη, κρίσεις άγχους, μπερδεύετε την ομιλία σας, έχετε θολή όραση ή απώλεια μνήμης, τότε έχετε πιθανώς δηλητηριαστεί από ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ! '

Οι άνθρωποι πηδούσαν επάνω κατά τη διάρκεια της διάλεξης λέγοντας, "έχω κάποια από αυτά τα συμπτώματα!!!"

Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση; Ναι! Ναι! Ναι! STOP σόδες διαίτης και να επαγρύπνηση για την ασπαρτάμη στις ετικέτες των τροφίμων!

Πολλά προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με αυτό! Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο Δρ Espart (ένας από τους ομιλητές μου) παρατήρησε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν συμπτώματα για ΣΚΠ και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε ένα νοσοκομείο, μια νοσοκόμα δήλωσε ότι έξι από τους φίλους της, που ήταν συστηματικοί καταναλωτές Diet Coke, είχαν όλοι διαγνωστεί με ΣΚΠ. Αυτό είναι πέρα από κάθε σύμπτωση!

Η σόδα διαίτης ΔΕΝ είναι ένα προϊόν διατροφής! Είναι ένα χημικά τροποποιημένο προϊόν που περιέχει πολλαπλά άλατα και ασπαρτάμη και που στην πραγματικότητα σε κάνει να επιθυμείς να καταναλώσεις υδατάνθρακες.

Είναι πολύ πιο πιθανό να κάνετε αύξηση σωματικού βάρους!

Τα προϊόντα αυτά περιέχουν επίσης τη φορμαλδεΰδη, η οποία αποθηκεύεται στο λιπώδη κύτταρα, ιδιαίτερα στα ισχία και τους μηρούς.

Η φορμαλδεΰδη είναι μια απόλυτη τοξίνη και χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση «δειγμάτων ιστών"

Πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες αλλά ΔΕΝ πρέπει να τα αποθηκεύσει το σώμα μας!

Ο Δρ. HJ Roberts δήλωσε στις διαλέξεις του, ότι από τη στιγμή που απελευθερώθηκαν από τα προϊόντα «διαίτης» και χωρίς αξιόλογη αύξηση της σωματικής άσκησης, οι ασθενείς του έχασαν κατά μέσο όρο 9 κιλά σε μια περίοδο δοκιμής.

Η ασπαρτάμη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διαβητικούς.

Βρήκαμε ότι ορισμένοι γιατροί, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν έναν ασθενή με αμφιβληστροειδοπάθεια, στην πραγματικότητα, είχε συμπτώματα που προκαλούνται από ασπαρτάμη.

Η ασπαρτάμη αποσυντονίζει εντελώς τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Έτσι ένας διαβητικός μπορεί να υποστεί οξεία απώλεια μνήμης λόγω του γεγονότος ότι το ασπαρτικό οξύ και η φαινυλαλανίνη είναι νευροτοξικά όταν λαμβάνονται χωρίς τα άλλα αμινοξέα που απαιτούνται για μια καλή ισορροπία.

Η αντιμετώπιση του διαβήτη είναι σε όλα σχετική με την ισορροπία. Ειδικά με τους διαβητικούς, η ασπαρτάμη περνάει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αίματος / εγκεφάλου και επιδεινώνει , στη συνέχεια, τους νευρώνες του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες βλάβες του εγκεφάλου, σπασμούς, κατάθλιψη, μανιοκατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ανεξέλεγκτο θυμό και οργή.

Η κατανάλωση της ασπαρτάμης προκαλεί τα ίδια συμπτώματα και σε μη διαβητικούς επίσης. Σχετικά έγγραφα και μελέτες αποκαλύπτουν επίσης ότι χιλιάδες παιδιά στα οποία είχε διαγνωστεί ADD και ADHD είχαν πλήρη ανάκαμψη στη συμπεριφορά τους όταν αυτές οι χημικές ουσίες αφαιρέθηκαν από τη διατροφή τους.

Τα λεγόμενα «συνταγογραφούμενα φάρμακα τροποποίησης συμπεριφοράς» (Ritalin και άλλα) δεν χρειάζονται πλέον. Και για να πούμε την αλήθεια , δεν ήταν απαραίτητα εξ αρχής!

Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά «δηλητηριάζονταν» σε καθημερινή βάση με τα ίδια τα τρόφιμα που ήταν «καλύτερα γι 'αυτούς από τη ζάχαρη».

Υπάρχουν επίσης υπόνοιες ότι η ασπαρτάμη που καταναλώθηκε σε χιλιάδες παλέτες diet Coke και diet Pepsi από τους άνδρες και τις γυναίκες που πολεμούσαν στον πόλεμο του Κόλπου, μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνη για το γνωστό σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου.

Ο Δρ Roberts προειδοποιεί ότι μπορεί να προκαλέσει εκ γενετής ανωμαλίες, δηλαδή, διανοητική καθυστέρηση, εάν λαμβάνονται κατά την περίοδο της σύλληψης και κατά τη διάρκεια των πρώιμων σταδίων της κύησης. Τα παιδιά ιδιαίτερα κινδυνεύουν από νευρολογικές παθήσεις και δεν πρέπει ποτέ να τους δίδονται τεχνητά γλυκαντικά.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιστορίες περιπτώσεων που αφορούν παιδιά που πάσχουν από νευρολογικές διαταραχές, οι οποίες μιλάνε για τη μάστιγα των νευρολογικών παθήσεων που προκαλούνται άμεσα από τη χρήση του εν λόγω θανάσιμου δηλητηρίου».

Εδώ έγκειται το πρόβλημα:

Υπήρχαν ακροάσεις του Κογκρέσου στις ΗΠΑ, όταν η ασπαρτάμη έχει συμπεριληφθεί σε 100 διαφορετικά προϊόντα και είχαν διατυπωθεί ισχυρές αντιρρήσεις όσον αφορά τη χρήση της. Μετά από αυτή την πρώτη ακρόαση, έχουν υπάρξει δύο επόμενες ακροάσεις, και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Το λόμπι των φαρμάκων και των χημικών προϊόντων έχουν πολύ βαθιές τσέπες.

Δυστυχώς, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Monsanto για την ασπαρτάμη έχει λήξει! Υπάρχουν τώρα πάνω από 5.000 προϊόντα στην αγορά που περιέχουν αυτή το θανάσιμο χημικό και θα υπάρξουν χιλιάδες περισσότερα. Καθένας θέλει ένα «κομμάτι από την πίτα της ασπαρτάμης».

Σας διαβεβαιώνω ότι η Monsanto, ο δημιουργός της ασπαρτάμης, ξέρει πόσο θανατηφόρα είναι.

Δεν είναι ειρωνικό το γεγονός ότι η Monsanto χρηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία, τη Αμερικανική Διαιτητική Εταιρεία και το Συμβούλιο του Αμερικανικού Κολεγίου Ιατρών;

Αυτό έχει πρόσφατα δημοσιευθεί στους New York Times. Οι οργανώσεις αυτές δεν μπορεί να ασκήσουν κριτική για τις πρόσθετες ύλες ή να σταματήσουν να σχετίζονται με την εταιρεία Monsanto, επειδή παίρνουν χρήματα από τη βιομηχανία τροφίμων και οφείλουν να εγκρίνουν τα προϊόντα τους.

O Αμερικανός Γερουσιαστής Howard Metzenbaum έγραψε και παρουσίασε ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα απαιτούνται προειδοποιητικά σήματα στα προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη, ιδίως όσον αφορά έγκυες γυναίκες, παιδιά και βρέφη.

ΣΤο νομοσχέδιο θα κατατίθονταν επίσης ανεξάρτητες μελέτες σχετικά με τους γνωστους κινδύνους και τα προβλήματα που υπάρχουν στο γενικό πληθυσμό σχετικά με καρδιακές προσβολές, αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου, νευρολογικές αλλαγές και συμπτώματα συμπεριφοράς.

Το νομοσχέδιο θάφτηκε.

Είναι γνωστό ότι το ισχυρό λόμπι των φαρμάκων και χημικών είναι υπεύθυνοι γι 'αυτό, αφήνοντας χαλαρά τα κυνηγόσκυλα της νόσου και του θανάτου σε ένα ανυποψίαστο και ανενημέρωτο κοινό. Λοιπόν, ενημερωθήκατε τώρα!

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε!

Παρακαλώ στείλτε το e-mail σε συγγενείς και φίλους σας.

Έχουν κι αυτοί το δικαίωμα να γνωρίζουν!


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

API AIR- ανώδυνη θεραπεία αλλεργιών, βρογχίτιδας, άσθματος, άτομα επιρρεπή σε μολύνσεις,κατάθλιψη

 

Αφορμή της παρακάτω ανάρτησης είναι το τηλέφωνο κάποιου φίλου Χημικού σχετικά με το πρόβλημα του με αλλεργίες γύρης στην διάρκεια της άνοιξης.








Στο εξωτερικό (Γερμανία, Αυστρία) ξεκίνησε μια προσπάθεια, με δύο κλινικές μελισσοθεραπείας με την παρακάτω μέθοδο, με πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα.
Η μέθοδος θεραπείας API AIR ,με την εισπνοή του εσωτερικού αέρα της κυψέλης εφαρμόστηκε από τον γιατρό Hans Musch www.apiair-musch.de.
Ο εσωτερικός αέρας της κυψέλης έχει μια ευχάριστη μυρωδιά, θετικό χαρακτηριστικό της μέλισσας και των προϊόντων της.
Η χαρακτηριστική μυρωδιά του κεριού γίνεται αισθητή από όλους σχεδόν, μικρούς ή μεγάλους με ευχαρίστηση.
Τα πολύτιμα συστατικά όπως τα αιθέρια έλαια και φλαβονοειδή από τα προϊόντα της κυψέλης (μέλι, γύρη, πρόπολη, κερί) εκλύονται από την θερμότητα του εσωτερικού της κυψέλης και διαχέονται με την κίνηση των φτερών των μελισσών της κυψέλης.
Αυτές οι ουσίες έχουν μια θεραπευτική επίδραση στην ερεθισμένη βρογχική μεμβράνη του ανθρώπου.
Ζούμε σε μια εποχή όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλήττονται από ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος.
Ιδιαίτερα τα παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από:
  • Λαρυγγίτιδες
  • Αλλεργίες
  • Άσθμα
  • ΧΑΠ (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια)
  • Λοιμώξεις
  • Ανοσολογική Ανεπάρκεια
  • Χρόνιοι πονοκέφαλοι, ημικρανίες
  • και συχνά κρυολογήματα (συνάχι, βήχα)
  • Αλλεργίες (ελιές,χόρτα, φουντούκι, σκλήθρα, τέφρα, σημύδα, δρυ,,
    λεύκα, τσουκνίδα)
  • Έκζεμα
  • Μεγάλες αμυγδαλές
Ο αέρας είναι μαζί με το φως, το νερό και τη γη οι βασικές συνθήκες διαβίωσης.
Ο αέρας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, χωρίς οξυγόνο, μπορούμε να επιβιώσουν μόνο λίγα λεπτά.
Ειδικότερα, οι παθήσεις των ανώτερων αναπνευστικών οδών, αλλεργίες, τα βρογχικά και πνευμονοπάθειες σχετίζονται με την επιδείνωση της ποιότητας του αέρα.
Με τη συσκευή ApiAir ο αέρας της κυψέλης αέρας μεταφέρεται από το εσωτερικό της κυψέλης σε μια μάσκα εισπνοής. Με κατάλληλο ρυθμιστή, η ροή του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά.
Ο ασθενής δεν έχει άμεση επαφή με τις μέλισσες.
Κατά την διάρκεια της εισπνοήςάθεται δίπλα ή πίσω από την κυψέλη.
Όλες αυτές οι ασθένειες μπορούν να επηρεάζεται θετικά με μια θεραπεία με εισπνοές με τη συσκευή ApiAir.
Η συσκευή ApiAir μπορεί να λειτουργεί με μπαταρία ή ρεύμα.
Η θεραπεία με τον αέρα της κυψέλης μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο για διάστημα τριών βδομάδων κάθε δεύτερη ημέρα για 20 λεπτά!!!.
Τα μελίσσια πρέπει να είναι υγιή και σε καλή κατάσταση.
Θα πρέπει να υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ της θεραπείας για την βαρρόα και της θεραπείας με ApiAir.
Η βιολογική μελισσοκομία είναι η καλύτερη.
Οι μέλισσες πρέπει να μαζεύουν νέκταρ αλλιώς , σε βροχερό καιρό, πρέπει να υπάρξει τροφοδοσία με σιρόπι.
Να μην γίνεται χρήση της θεραπείας εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από 20 C.
Η θεραπεία με ApiAir είναι συμπληρωματική της κανονικής θεραπείας για την κάθε ασθένεια.
Τα αποτελέσματα είναι πιο θεαματικά όταν γίνεται ταυτόχρονη χρήση μελιού, γύρης , βασιλικού πολτού ,βάμμα ή αλοιφή πρόπολης .