Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937 47 53 57,6977 027612E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentariesΜακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD

Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 2011 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Για πρώτη φορά και ελπίζω όχι η τελευταία, ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ διοργάνωσε με την ευγενή χορηγία του ΣΚΑΙ TV, συμβολική δενδροφύτευση εκατοντάδων φυτών σε υποβαθμισμένες περιοχές(πρώην χώροι απορριμάτων) ( Ελευθεροχώρι, Αραβησσός, Κρ. Βρύση) .Εκατοντάδες παιδιά, με την βοήθεια γονέων και δασκάλων, ξεχύθηκαν στις πλαγιές και την πεδιάδα και με πρωτοφανή ζήλο και αγάπη, με πατόφτυαρα και τσάπες, φύτεψαν εκατοντάδες φυτά( πεύκα , λιγούστρα, σοφόρες, πλατάνια, ρόδια, κλπ).


Προσθήκη βίντεο

Ευχόμαστε αυτή η κίνηση να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης των σχολείων, με την σύμπραξή των φορέων των πόλεων.

Είναι ένα από τα μικρά που μπορούμε να κάνουμε, για το πολύπαθο , από τον άνθρωπο, περιβάλλον.


ΥΓ: Απαιτείται για την επιτυχία της προσπάθειας:

  • 1. η περιφρούρηση του χώρου από τους ασυνείδητους βοσκούς
  • 2. η εγκατάσταση συστήματος άρδευσης για τους καλοκαιρινούς μήνες

2 σχόλια:

İlhami Uyar είπε...

very nice behaviour,chidrens must be learn environment important,and must be sensetive,regards

Foris Mouratidis είπε...

Ωραια δουλεια φιλε μου.
Μακαρι το παραδειγμα σας να βρει μιμητες σε ολη τη χωρα.