Θέλω να παρουσιάσω την εξαιρετική δουλειά ένας πολύ καλού φίλου-μελισσοκόμου,του Γιώργου Τζιτζογλάκη, που είχα την ευτυχία να γνωρίσω πριν μερικά χρόνια τέτοια εποχή, Αποκριά, από την Μανωλάδα Ηλείας.
Μου είχε κάνει εντύπωση, η αγάπη, το μεράκι και ο επαγγελματισμός για αυτό που κάνει, για την προσπάθεια του να αγγίξει την τελειότητα και πιστεύω το κατάφερε.
Συλλέγει νωπή γύρη , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, με πρωτοποριακές γυρεοπαγίδες δικής του εφεύρεσης.
Δημιούργησε ξηραντήριο, δικής του επίσης σχεδίασης, για ελαφριά ξήρανση της γύρης , πριν την είσοδο της σε καταψύκτη.
Δικής του σχεδίασης κόσκινο για διαχωρισμό της γύρης σε κόκκους και σκόνη.
Ήταν αυτός που με έδωσε να καταλάβω ότι η μελισσοκομία δεν είναι μόνο το μέλι άλλα και τα άλλα προϊόντα( βασιλικός πολτός, γύρη, πρόπολη, κερί) τα οποία έχουν μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία από το μέλι.
‘’ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ‘’ είχε πει χαρακτηριστικά.
Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
Επίσης , θέλω να ευχαριστήσω, με διαφορά χρόνου, και τον Κάρλο Θεόδωρο για την εξαιρετική φιλοξενία.
Το ένστικτό δεν κάνει λάθος για την ποιότητα των ανθρώπων που έχεις απέναντι σου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου